Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

I malá výhra potěší

Pravidelné stírání losů v hospodě Na Zavadilce
Pravidelné stírání losů v hospodě Na Zavadilce  (Autor: Fortuna)
28. března 2014
10:20
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Restaurace „Na Zavadilce“, Soběslav: Dlouholetí kamarádi Roman, Pepa, Mário a Petr se scházejí pravidelně každý pátek ve své oblíbené restauraci „Na Zavadilce“ v Soběslavi. Jakmile odbije 18 hodina, začíná jejich rituál – stírání losů. Tentokrát se na ně usmálo štěstí a vyhráli částku 10 000 korun. Trochu jsme je při této příležitosti vyzpovídali.

Jaké losy kupujete?

Pepa: Kupujeme losy za 50, 100 a i za 200 korun. Vždycky od Fortuny a nejoblíbenější je určitě Zlatá Rybka.

Jak často losy kupujete?

Mário: Myslím, že jsme začali asi před půl rokem, do té doby jsme sázeli Sportku, ale po mnoha letech, kdy nepřišla žádná výhra, jsme přešli na kupování losů. Kupujeme každý týden dohromady za tisícovku, podobnou částku jsme předtím dávali do Sportky bez úspěchu.

Jak často vyhráváte?

Roman: Pravidelně jsou některé losy výherní, myslím, že se často vrací zpět vložený vklad a je i něco navíc na nějaké pivo nebo panáka.

A nyní přišla výhra 10.000 Kč, jak s ní naložíte?

Petr: Koupíme další losy, protože naším cílem jsou hlavní výhry a taky to tady v hospodě o víkendu pořádně roztočíme. Už začali kupovat losy i chlapi od vedlejšího stolu, je to zábava, které nám pěkně zpestřuje posezení u pivka.
Jelikož se pravidelně vyhrává, tak se i něco vypije navíc, takže i hospodská je spokojená, že má větší tržby. Podle nás to do hospody patří. Losy kupujeme na pobočkách Fortuna nebo na Poště, nyní přemlouváme majitelku, ať nám je koupí přímo ona od Fortuny.

Nejoblíbenějším losem je Zlatá Rybka Nejoblíbenějším losem je Zlatá Rybka | Fortuna