HOTEL ZORA 3*, PRIMOŠTEN

Autor: CK Fischer

Příjemný hotel najdete jen pár set metrů od romantického městečka Primošten. Do něj se dostanete promenádami, které lemují obchody, restaurace a bary. Přímo u hotelu najdete širokou oblázkovou pláž, které je díky velmi pozvolnému přístupu vhodná i pro malé děti.

Z hotelu můžete vyrazit na výlety do národního parku Krka nebo do nádherného Splitu, který patří do světového kulturního dědictví.

HOTEL IVAN 4*, ŠIBENIK

Autor: CK Fischer

Hotel určený nejen milovníkům klidu a velmi kvalitních služeb, ale také dalmatské gastronomie. Tu můžete ochutnávat nejen v hlavní hotelové restauraci, ale třeba také na prosluněné terase nebo v nádherné zahradě s velkým bazénem.

Hotel se nachází uprostřed rozlehlého resortu, kousek od moře písečno-oblázkové pláže a jen 300 metrů od velkého akvaparku. Do centra Šibeniku to odsud budete mít jen 3 kilometry, které bez problémů ujdete příjemnou procházkou za necelou půlhodinku.

„Chtěli jsme klientům představit ty nejlepší hotely v Chorvatsku a nabídnout to nejlepší, co lze podle nás u břehů Jadranu najít. Tento hotel k tomu zcela jasně patří,“ říká mluvčí CK FISCHER Jan Osúch.

BLUESUN BONACA RESORT  3*, BRAČ - BOL

Autor: CK Fischer

Rozlehlý pavilonový hotel se nachází v mírném svahu obklopen zelení, nedaleko od proslulé chorvatské pláže Zlatni rat. Na přírodní oblázkovou pláž to budete mít jen pár desítek metrů.

A především se tu budete skvěle bavit! Hotel je zaměřen především na rodiny s dětmi, a proto nabízí bohaté animační programy pro děti i dospělé.

A JEDEN TIP NAVÍC!

Autor: CK Fischer

Většina Čechů míří do Chorvatska přes Slovinsko. A bere ho neprávem jako pouhou tranzitní zemi. Je to ale škoda. Proto pro vás máme tip na 4* HOTEL GOLF ve Slovinsku.

Pokud se rozhodnete strávit zde pár dní, užijete si třeba nádherné přírodní scenerie, úchvatný výhled na jezero, Bledský hrad a Julské Alpy. A aby se nenabažily jen oči, tělo můžete zrelaxovat ve wellness centru, které soustavou bazénů přiléhá přímo k hotelu.