Takovouto mimořádnou nabídku teď najdete jen na portálu Sleviště.cz. Desetidenní dovolená v letovisku Mattinata na Garganu vás teď přijde o 47% levněji, takže ceny začínají již od 4 090 korun.  
V ceně je zahrnuta doprava autobusem, ubytování na 7 nocí, polopenze, služby českého delegáta a u říjnových termínů také výlet do Říma. Bydlet můžete podle svého výběru v apartmánu, bungalovu nebo chatce.

Areál Villaggio Riccio je moderně vybaven
Autor: Sleviště.cz

Nudit se určitě nebudete

Ubytováni budete v areálu Villaggio Riccio, umístěném v olivovém háji s průzračně čistým mořem typickým pro jižní Itálii. Na Slevišti.cz také zjistíte, že areál je vybaven recepcí, barem, restaurací, víceúčelovým hřištěm, beach volejbalovým hřištěm, dětským hřištěm s trampolínou, stolním tenisem, stolním fotbálkem, elektrickými šipkami, půjčovnou sportovních potřeb (míče, rakety, pálky, horská kola, aj.).
Jak uvádí Sleviště.cz, pobyt vám bude v rámci animačního programu zpříjemňovat kvalifikovaný lektor a tanečník. Jako novinka možnost cvičení aerobicu a zumby po celou sezónu. Každý večer probíhají v areálu Villaggio Riccio společenské aktivity a večerní disco.

Moře u poloostrova Gargana je v září i říjnu stále příjemně teplé
Autor: Sleviště.cz