Každý, kdo chce trávit zimní dovolenou na horách, by měl pomalu začít vybírat. Nyní má ještě šanci sehnat zájezd šitý na míru, protože v oblíbených letoviscích je zatím dostatek volných míst.

Neberte to však na lehkou váhu, pokud tento čas promarníte a budete čekat na last minute nabídku, nejen že přijdete o slevu za včasnou rezervaci, která dosahuje až 25%, ale ještě budete muset vzít zavděk nabídkou těch ubytovacích zařízení, která se ještě neprodala.

Proto se rozhodně vyplatí, zarezervovat si svůj zimní pobyt již nyní. Navíc přinášíme skvělé tipy na zimní dovlenou v Itálii za super first minute ceny.

Vychutnat si můžete i noční lyžovačku.
Autor: CK Italieonline

Jednou z velmi oblíbených destinací, která se nachází necelých deset hodin cesty od Prahy, je Livigno. Nejen, že si tam můžete užít skvělé lyžařské podmínky, ale na své si v Livignu přijdou především ženy, které rády nakupují. Město láká k nákupům úžasnou promenádou v centru města. Jelikož se jedná o bezcelní zónu, levněji zde pořídíte alkohol, cigarety, parfémy i benzín. Samozřejmostí je bujarý noční život v místních barech a diskotékách!

Dalším zajímavým střediskem je bezesporu Passo Tonale - Ponte di Legno. Tato oblast disponuje ledovcem o výšce 3000 m nad mořem, ze kterého vedou kvalitně udržované lyžařské tratě, tudíž si zážitek z lyžování na ledovci opravdu vychutnáte. V tomto středisku si také můžete vybrat z nepřeberné nabídky krásného a luxusního ubytování.

Jízda kabinou, do které se vejde až 100 osob, je pro každého lyžaře nezapomenutelným zážitkem.
Autor: CK Italieonline

Posledním střediskem, které je nutné zmínit, se stalo stále oblíbenější Val di Sole. Na tomto místě si můžete užít kvalitní sjezdovky a také levné ubytování. Týdenní dovolenou ve Val di Sole v apartmánu včetně 6-denního skipasu můžete mít již od 5 500 Kč/os.

Veškeré nabídky vaší zimní dovolené naleznete ZDE!

Autor: CK Italieonline