Každý si alespoň jednou za rok zaslouží pořádný oddych – a tím nemyslíme den strávený doma na gauči, ale pěkně na pláži, u moře, v teple a klidu. Vypátrali jsme pro Vás, co se chystá i co už je v nabídce, abyste si jižní sluníčko mohli užít i vy. Na Zapakatel.cz je v roce 2013 dovolená opravdu levná!

Chorvatsko téměř za 400 na den a osobu se vším všudy!

Ať chceme, nebo ne, Chorvatsko je jako destinace na dovolenou u Čechů v čele žebříčku. Dovolená v Chorvatsku je sice už léta levná, ale letos bude ještě levnější! Třeba  Chorvatsko - dovolená na ostrově Pag je už nyní k dostání za neuvěřitelných 3390 Kč na 8 dní s dopravou, plnou penzí, pojištěním a službami delegáta! Prostě skvělá nabídka! A jak už mnozí z nás stihli poznat, ostrov Pag je jedna nejkrásnější chorvatských destinací na dovolenou. 

Autor: Zapakatel.cz

Itálie za šokujících 2390 Kč včetně plné penze

Dovolená v Itálii ale také láká tisíce Čechů – a každým rokem jich přibývá. Itálie je ale jako destinace o něco dražší než Chorvatsko, ale i tento fakt letos už neplatí! I levná dovolená v Itálii se pro vás dá najít! A to přímo na Adriatické riviéře! Takový týden v Riccione, takzvané zelené perle Jadranu, je dnes už k dostání za 2390 Kč s plnou penzí! Určitě se zde nebudete nudit! Můžete navštívit San Marino, zábavní aguapark či delfinárium.

Autor: Zapakatel.cz

Tunisko – ušetřete až 28000 Kč!

A konečně jsme se dostali k tomu zajímavějšímu. Letos se můžete těšit i třeba na dovolenou v africkém Tunisku. Taková dovolená zde běžně vyjde na 20 tisíc za osobu, ale přes Zapakatel.cz je k dostání dovolená v Tunisku za neuvěřitelných 12990 Kč All inclusive, veškeré dopravy, letištních tax a poplatků a s ubytováním v luxusním hotelu. Za takovou dovolenou pro čtyřčlennou rodinu ušetříte 28 tisíc a to už zní hodně zajímavě.

Využijte skvělých nabídek, které letos budou k mání, a dopřejte si dovolenou, jak se patří. Nechte se inspirovat, jak se shání v roce 2013 levná dovolená se Zapakatel.cz!