Špindlerův Mlýn, nejznámější horské středisko v Čechách, totiž není jen o zimním lyžování. Pokud mají návštěvníci města zájem, mohou využít nepřebernou nabídku celoročních sportovních a outdoorových aktivit včetně zajímavých adrenalinových atrakcí, které ve městě zajišťuje hned několik agentur v čele se známou společností Yellow Point. Vy si tak můžete s celou rodinou užít prázdniny plné zábavy a odpočinku!

Ve Špindlu je krásně po celý rok.
Autor: Profimedia.cz

Bike Park

Nabídka sportovních či adrenalinových zážitků v nejznámějším centru Krkonoš je nebývale široká a během jednoho víkendu ji rozhodně nelze vyčerpat. Ti nejodvážnější mohou v areálu Sv. Petr využít adrenalinový Bike Park, kde je v provozu šest tratí s různými stupni náročnosti. K dispozici jsou zde také terénní tříkolky, na kterých se dá sjíždět po travnaté sjezdovce, stejně jako terénní koloběžky, pro které je připraven 7 kilometrů dlouhý sjezd. Též si můžete zapůjčit mountainboard, což je jakási horská obdoba skateboardu, nebo si půjčit vybavení na speciální golf s létajícím talířem.

Kola k tomuto místu neodmyslitelně patří...
Autor: Profimedia.cz

 

Lanové centrum Adventure Park

Další nezapomenutelné zážitky čekají na odvážlivce v lanovém Adventure parku téměř v centru města, kde je k dispozici kladina ve výši 13 metrů, obří houpačka navozující stav beztíže či unikátní bungeetrampolína. Ještě o trochu náročnější aktivity nabízí Yellow Point u Špindlerovské přehrady, kde si zájemci mohou vyzkoušet oblíbené slaňování hráze přehrady či absolvovat přemostění, tedy 120 metrů dlouhou jízdu přes přehradu, kdy jsou v celotělovém úvazku zavěšeni na kladku, po níž přejedou na visutém laně přes celou přehradu.

V Adventure parku zažijete ten pravý adrenalin.
Autor: Profimedia.cz

Více informací o aktivitách ve Špindlerově mlýně naleznete ZDE.

Fotogalerie
15 fotografií

Přírodní sníh nikde, ale... V Krkonoších začali zasněžovat! Kdy bude první lyžovačka?

Dovolená v létě, v zimě – Krkonoše

Češi brali sjezdovky útokem: Tisíce lidí zaplavily Krkonoše i Orlické hory