Nádherné prostředí

Jen si to představte. Hory jsou synonymem pro čerstvý vzduch a romantické výhledy do okolní krajiny. Během svatby na horách budete obklopeni přírodou a zároveň se budete nacházet na jednom z nejvíce fotogenických míst v České republice. A pak ten klid, hory, příroda a váš velký den.

Profesionální zázemí

Skiareál Špindlerův Mlýn je jedním středisek v České republice a jeho prostory během zimního období navštěvují tisíce lidí každý den. Nejedná se přitom pouze o sjezdovky, ale také o restaurace, après-ski bary a další veřejné prostory. Všechno je zkrátka ve Špindlu zařízeno tak, aby bylo možné profesionálně obsloužit velké množství osob. Připočtěte personál, který je zvyklý starat se o mnoho hostů najednou a vyjde vám, že tady budete v dobrých rukou.

Autor: Skiareál Špindlerův Mlýn

Originalita a jedinečnost

Doporučujeme svatbu v horské restauraci Na Pláni. Pokud jste zde ještě nikdy nebyli, pak vězte, že se jedná o budovu postavenou na stejnojmenném horském vrcholu. Dopravu sem zajišťuje šestisedačková lanovka, která během vašeho dne D vyveze a také sveze vás i všechny vaše hosty.

Restauraci si zamilujete především díky nádherným výhledům na celý Špindlerův Mlýn i horské hřebeny, které ho obklopují. Kromě útulných vnitřních prostor je vám zde k dispozici také prostorná venkovní terasa a oblíbený Fotopoint ve tvaru velkého dřevěného srdce. V okolí restaurace se nachází také velké dětské hřiště, aby se dětští hosté měli kde zabavit v průběhu celého dne. Celý prostor kolem restaurace sestává z celé řady překrásných míst a zákoutí, kde lze naplánovat svatební focení.

Autor: Skiareál Špindlerův Mlýn

Nic není nemožné

Každá svatba je originální a pokaždé s sebou přináší specifický setup. Bude vás málo? Bude vás hodně? Budete si chtít organizovat vše sami nebo by se vám hodila svatební koordinátorka? Chcete Dje, kapelu nebo rovnou oboje? Potřebujete domluvit ubytování? Stejně tak jako vaše svatba, i ty ostatní vyžadují řešení ušité vždy na míru. Ať už budete mít jakákoliv přání, ve Špindlu, na svatbě na horách vám je všechny do puntíku splní.

Nezávazná poptávka a více informací u volf@skiareal.cz nebo zde: https://www.skiareal.cz/zazitky/zazij-spindl-jinak/eventy-pro-firmy-2-1