Čím se řídí lidé při výběru cestovní kanceláře, u níž si zakoupí svou dovolenou? 

V dnešní nelehké době, kdy lidé pečlivě zvažují, do jaké oblasti budou směřovat své finanční prostředky a zejména, zda je cílová destinace dostatečně bezpečná, spočívá úspěch především v zajištění kombinace takových služeb, které v sobě spojují kvalitu a rozumnou cenu. Ceny zájezdů se v KOVOTOUR PLUS s.r.o. pohybují ve velmi přijatelné hladině, což je při nákupu zájezdu často rozhodující. Řada lidí také vybírá cestovní kancelář, se kterou stráví svou dovolenou, s ohledem na tradici a „dobré jméno“ společnosti. Velmi si vážíme podpory, kterou nám v minulosti naši klienti projevili v hlasování o nejlepší cestovní kancelář v České republice. Počet klientů, kteří s námi tráví svou dovolenou, rok od roku narůstá a nás to velmi těší; stejně jako narůstá počet těch, kteří se v průběhu sezony opakovaně vrací.

Autor: KOVOTOUR PLUS

Cestovní kanceláře nabízí různé slevové akce, které jsou mezi klienty oblíbené a žádané. Jakých slev či prodejních akcí mohou lidé využít při nákupu zájezdu u vaší cestovní kanceláře?

Našim klientům přinášíme zcela jedinečnou slevovou akci, a to až 20 000 Kč IHNED na dovolenou, kterou mohou čerpat s nákupem zájezdu. Velkým přínosem této akce je skutečnost, že klienti nemusí čekat na nabídky last minute, kdy zejména možnosti hotelů jsou velmi omezené. Dále jsme již tradičně pro rodiny s dětmi přichystali nabídku dovolené až pro tři děti až do 18 let zcela zdarma.

Autor: KOVOTOUR PLUS

Na jakou cílovou skupinu klientů se vaše cestovní kancelář při svých aktivitách zaměřuje?

Je samozřejmě naší snahou oslovit co nejvíce klientů, každopádně pokud bych měl něco vyzdvihnout, pak by to jistě byla velmi široká nabídka zájezdů Dotované pobyty 50+ pro klienty starší padesáti let, která je přizpůsobena jejich požadavkům, finančním možnostem a programem určeným pro tuto věkovou kategorii. Zájezdy z nabídky Dotované pobyty 50+ se těší velké oblibě, jež neustále narůstá, což nás velmi těší. Dále jsou to rodiny s dětmi, pro něž jsme ve všech destinacích tradičně připravili zázemí v podobě klubových hotelů a klubu pro děti Plusíčko. Zde je pro děti i jejich rodiče připraven bohatý profesionálně vedený animační program a všechny věkové kategorie se tak vrací z dovolené se spoustou nezapomenutelných zážitků a rádi se do našich klubových hotelů a komplexů opakovaně vrací.

Autor: KOVOTOUR PLUS

Nabízíte v letošní sezoně nějakou novinku v oblasti destinací, do kterých pořádáte zájezdy?

Každý rok se snažíme nabídnout v našem produktu zajímavou novinku. Pro letošní sezonu se jí stala jižní Albánie, země dosud turisty nepoznaná, nabízející nádhernou nedotčenou přírodu a bělostné pláže. Pevně věříme, že se tato destinace, spolu s dalšími hity, řeckým ostrovem Korfu, poloostrovem Chalkidiki a Severním Kyprem, jež se u klientů setkává s každoročně narůstajícím zájmem, stane ověřenou a stabilní destinací z naší nabídky. Řada klientů také oceňuje rozšíření odletových míst do klienty velmi oblíbené destinace Černá Hora, kdy nabízíme odlety z Prahy, Brna, Ostravy a také Pardubic. V neposlední řadě klienti ocení řadu nových ubytovacích kapacit v destinacích, jako je Bulharsko, Řecko a řecké ostrovy, Chorvatsko a další, kdy nově zařazené hotely byly pečlivě voleny dle představ a požadavků našich klientů.

Autor: KOVOTOUR PLUS

Řada vašich klientů projevuje velký zájem o Černou Horu. Mohl byste nám něco říci o této úžasné zemi?

Pobytové zájezdy do Černé Hory cestovní kancelář KOVOTOUR PLUS nabízí již od roku 1999 a za téměř 20 let svého působení na černohorském trhu se stala naše společnost jedním z největších evropských touroperátorů, kteří nabízejí dovolenou právě v Černé Hoře.

V nabídce KOVOTOUR PLUS jsou zejména klubové hotely s kompletním klubovým programem a rovněž již třetí sezonu velmi oblíbené Dotované pobyty 50+.
Mimořádný zájem je také o fakultativní výlety do všech oblastí Černé Hory. Mezi nejoblíbenější patří výlet ke Skadarskému jezeru, které sousedí s Albánií, nebo lodní výlet do Boky Kotorské s návštěvou středověkého města Kotor, které je chráněnou památkou UNESCO. Mimořádnému zájmu se těší rovněž rafting na řece Taře, nejdelší černohorské řece. Kdo se na řeku vydá a absolvuje jeden z nejatraktivnějších raftingů v Evropě v nedotčené přírodě, odveze si odtud nezapomenutelný zážitek. A kdo se vydá až na samotný jih Černé Hory, narazí na nevídaný jev u pobřeží Jaderského moře – dvanáctikilometrový pás sluncem prohřátého písku.

Autor: KOVOTOUR PLUS

Černá Hora je zkrátka ideální destinace pro vaši dovolenou! Je to jedinečné místo, kde si kvalitně odpočinete na překrásných plážích Jaderského moře, užijete si koupání, budete obdivovat nevšední krásy divokého panenského pobřeží, ochutnáte vynikající černohorskou kuchyni a na vlastní kůži okusíte přívětivost místních lidí. Dopřejte si nevšední černohorské atmosféry, co hrdlo ráčí, a věřte, že pocítíte sounáležitost s touto překrásnou zemí i jejími obyvateli.