Jak můžete za několik měsíců výrazně vylepšit svoje znalosti angličtiny, němčiny nebo jiného jazyka?

"Odjeďte na jazykový kurz do zahraničí! Za 4 týdny kurzu angličtiny v Anglii, Irsku, na Maltě nebo v jiné anglicky mluvící zemi budete mít více lekcí než na střední škole za celý školní rok. Navíc budete muset angličtinu používat, jinak si nekoupíte ani kávu," říká Karel Klusák.


INTACT patří mezi největší a nejstarší české agentury, jak dlouho se této činnosti věnujete a kam studenty jazyků posíláte?

"České a slovenské studenty posíláme na jazykové kurzy do zahraničí od roku 1991, nejoblíbenější destinací je Anglie, letos zájem o kurzy angličtiny v Anglii prudce vzrostl možná i díky královské svatbě. Kurzy angličtiny INTACT nabízí nejen v Evropě, ale také v Kanadě, USA, JAR, v Austrálii a na Novém Zélandě. Druhým nejoblíbenějším jazykem je němčina, pak španělština a francouzština. Kurzy němčiny nabízíme v Německu, Rakousku a ve Švýcarsku."

Studenti v Londýně
Autor: Intact

Nabízí INTACT nějakou akci pro neúspěšné maturanty, kteří se rozhodnou letos v létě s Vámi odjet na jazykový kurz do zahraničí?

"Ano, máme speciální akci, ale netýká se jen neúspěšných maturantů. Nabízíme 10% slevu z kurzovného všem maturantům, kteří si koupí nejméně  třítýdenní intenzivní kurz. Akce platí jen pro objednávky podané do 17.7., protože pak už budou letní kurzy s největší pravděpodobností vyprodané. Bližší informace najdete na webu www.intact.cz."

Můžete garantovat, že neúspěšný maturant po 4 týdnech jazykového kurzu v zahraničí opravnou maturitu z angličtiny nebo němčiny opravdu složí?

"Garantovat to samožřejmě nemohu, pokud se ale student bude alespoň průměrně snažit, určitě maturitu z cizího jazyka složí. Navíc cizí jazyky se přece člověk neučí kvůli maturitě, ale kvůli tomu, aby získal lepší zaměstnání, porozuměl cizí kultuře a vůbec měl lepší možnost prožít zajímavý život."

Může se INTACT pochlubit nějakými úspěchy?

"Na našich webových stránkách najdete spoustu referencí od našich spokojených klientů, a nejde jen o celebrity, s nimiž pracujeme, jako je Lucka Vondráčková, Jirka Mádl, Yvetta Blanarovičová nebo Tereza Voříšková. INTACT byl čtyřikrát za sebou nominován na prestižní cenu LTM Star Awards v kategorii jazyková agentura pro střední a východní Evropu, což se zatím žádné jiné agentuře z tohoto regionu nepodařilo," uzavírá PhDr. Karel Klusák, ředitel INTACTu.

Děkuji za rozhovor a přeji hodně úspěchů.