Nekomplikované, moderní a cenově dostupné

Uprostřed Alp položené Explorer hotely jsou nejen příhodnou, ale i cenově dostupným výchozím bodem pro aktivní pobyt v horách. Uvolněná atmosféra, moderní design, sportovně založení hosté a hory přímo přede dveřmi dávají aktivním turistům příslib skvělé dovolené. Budget hotely se stylovým designem nabízí sportovně-aktivní dovolenou za nízké ceny a přesvědčí skrze komfort a vybavení, které je zaměřené především na sportovce.

Explorer Lounge
Autor: Explorer Hotels

Báječný výhled na hory

Moderně designované pokoje poskytují mnoho místa a útulné prostory k posezení u oken s výhledem na hory. Kdo má chuť, smaží si míchaná vajíčka u snídaně sám, nebo se může informovat na interaktivní stěně o nejlepších trasách a turistických oblastech. Po návratu z hor je možné se uvolnit v lázních se saunou, parní lázni a ve fitness centru. Nekomplikované, stylové a sportovní ubytování – už od 39,80 € na osobu.

Autor: Explorer Hotels

Vše pro sportovní dobrodruhy

V Explorer cyklistickém centru si lze objednat výlety s průvodcem a vypůjčit nejnovější horská kola. I hosté s vlastním kolem pak mohou využít mycí box a na dílenském stole ho s vyhovujícím náčiním dát zase „do pucu“, a poté uložit ve funkčních sportovních skříňkách v Explorer Lounge nebo v kolárně hotelu.

Autor: Explorer Hotels

Kde tyto hotely najdu?

Explorer hotely jsou zcela zaměřeny na sportovce a nacházejí se v top alpských regionech jako Oberstdorf, Nesselwang, Berchtesgaden, Montafon, Kitzbühel, Zillertal, Hinterstoder a od prosince 2018 také v Ötztalu.

Explorer Hotel Berchtesgaden
Autor: Explorer Hotels

Nabídka, která uchvátí: Bike Deal

3-6 nocí ve stylovém pokoji včetně:

- bohatého snídaňového bufetu
- půldenních výletů na horských kolech s místním průvodcem
- vstupu do sportovních lázní se saunou, parní lázně a fitness centra
- Wi-Fi připojení 3 přenocování od 149 € na osobu

Kontaktní údaje:

Explorer Hotels Entwicklungs GmbH
An der Breitach 3, 87538 Fischen
GF: K. Leveringhaus 
Telefon: +49 (0) 8322/ 940 79 445
Web: www.explorer-hotels.com/leto

 

Autor: Explorer Hotels