Začněte bydlet rychle, levně a kvalitně

Co si tedy pod pojmem „dům jedním tahem“ (DJT) představit? Někoho může napadnout si na kousek papíru tužkou nakreslit jedním tahem domeček. A k tomu skutečnému to nebude mít daleko. V obou případech to jde totiž rychle a od ruky. A ani to moc nestojí. Dům jedním tahem je spojením unikátního stavebního systému rodinných domů a služeb, se kterými máte možnost si pořídit snový dům už teď. A hlavně vás to nebude stát majlant.

Video
Video se připravuje ...

Stavba montovaného rodinného domu Dům jedním tahem Dům jedním tahem

Výhody materiálu a stavebního systému

Výstavby domů se provádí z velkoplošných dílců Liaporbetonu, což je keramický beton. Ten se vyznačuje nespočtem super vlastností, jako jsou pevnost, žáruvzdornost, tepelná a zvuková izolace, ale zejména ekologičností a dlouhou životností. Díky zmíněné tepelné izolaci ušetříte spoustu peněz za vytápění a zvuková izolace vás zbaví nepříjemného ruchu přicházejícího z okolí.

Dům Theia
Autor: Dům jedním tahem

DJT si můžete převzít ve 3 stadiích dokončení

Chcete využít řemeslníky dle vlastního výběru nebo jste šikovní a dům byste si chtěli dokončit vlastními silami? Tak to vám bude stačit pouze hrubá stavba neboli „dům k dokončení“! Nejoblíbenější fází dostavby je u zákazníků právě dům k dokončení. Klíčové části stavby (základová deska, hrubá stavba, krov, střešní krytina se všemi doplňky a okapy, výplně) zajistí Dům jedním tahem a finální dokončení si můžete provést sami. Dům si pak máte možnost vyšperkovat podle vlastních představ.

Dům IRIS
Autor: Dům jedním tahem

Široká nabídka, ze které si vybere každý

Vyberte si z 25 typových úsporných domů a 8 nízkoenergetických či pasivních domů, které lze částečně přizpůsobit podle vlastních představ. Typový projekt k domu získáte při objednávce stavby od Dům jedním tahem zcela zdarma. Zároveň si můžete být jistí pevnou smluvní cenou, špičkovým poradenstvím a konzultacemi s jejich kvalifikovanými poradci. Klid na duši stvrdí i fakt, že za vás zajistí při dodávce domu k dokončení také veškerou komunikaci s úřady.

Dům PROMETHEUS
Autor: Dům jedním tahem

Pro více informací navštivte web dumjednimtahem.cz