Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Co s fotkami z dovolené? 5 kreativních nápadů, jak je využít

/
  • Z fotografií z dovolené si můžete vyrobit nápadité předměty a dekorace.
    Z fotografií z dovolené si můžete vyrobit nápadité předměty a dekorace. ( Staedtler/FIMO)
    20. září 2022 ● 06:00

    Díky moderním technologiím dnes obvykle máme přehršel fotografií z dovolené. Můžete si je samozřejmě jen tak prohlížet ve svém mobilu či tabletu. My si ale myslíme, že by bylo škoda nevyužít ty nejlepší z nich...

    Mějte krásné vzpomínky neustále na očích díky nápaditým domácím výtvorům. Do jejich výroby můžete zapojit celou rodinu, a užijete si tak opět společné chvilky a spoustu legrace. Jako byste celou báječnou dovolenou prožívali podruhé... Ať už se rozhodnete pro nástěnku s mapou, díky níž si připomenete, kde všude jste byli, nebo pro kalendář z vlastních fotek, který vám každý měsíc vykouzlí úsměv na rtech.

  • 1.

    Fotoalbum na zeď

    Autor: Tesa

    Momentky a fotografie z dovolených či chvilek strávených s nejbližšími se vždy pěkně prohlížejí. Nemusí být ale schovány v albech. 

    Sbíráte různé suvenýry a fotografie z cest, které po návratu uložíte do zásuvky? Pokud ano, je čas ukázat ty nejlepší. Třeba s pomocí ručně vytvořeného fotorámečku.

     

    BUDETE POTŘEBOVAT:

    Autor: Tesa

    Originální rámeček na zeď vám připomene ty nejkrásnější momenty. Vystavte si oblíbené vzpomínky s touto originální výzdobou. Výhodou je snadná a rychlá montáž bez použití nářadí. Podrobný návod, jak vytvořit působivou galerii vzpomínek, si můžete přečíst ZDE.

  • 2.

    Cestovatelská mapa

    Autor: Tchiboblog

    Kdo často cestuje na různá místa po Evropě nebo objevuje krásy České republiky, ten si zamiluje mapku, se kterou se může hezky „pochlubit“ všem návštěvám.

    Věšet si na ni můžete nejen fotografie, ale i všechny možné vstupenky, letáčky z galerií a zámků (taky si je vždycky berete a pak nevíte, co s nimi?).

    Autor: Tchiboblog

    Bavlnku připevněte k fotkám papírovou páskou – drží tak akorát, ale dá se sundat, aniž fotku potrhá. Nejlepší je ustřihnout bavlnku dvakrát tak dlouhou, uprostřed udělat očko a to zaháknout za špendlík. Přesný návod a další nápady, co se suvenýry podniknout, najdete ZDE.

  • 3.

    Fotokalendář

    Autor: Edding

    Fotokalendář je fantastický způsob, jak si připomenout své oblíbené snímky z nedávné dovolené, nebo jednoduše zaznamenat krásné okamžiky právě uplynulého roku. Je to také opravdu snadný nápad: jednoduše si vyberete své oblíbené fotografie, vytisknete je a nalepíte.

    Autor: Edding

    Pokud jde o kreativní dozdobení, použijte popisovače v metalických odstínech či bílé barvě. Na tmavém papíře budou vypadat skvěle. Bílá také krásně funguje při zvýrazňování jednotlivých písmen nebo přidávání malých skic a ozdobných ručních nápisů – dosáhnete tak úžasného efektu. A nezapomeňte, že fotokalendáře také představují skvělý tip na dárek pro vaše blízké! Tak vzhůru do práce, inspirujte se ZDE.

  • 4.

    Rodinné pexeso

    Autor: Tesa

    Pexeso je jedna z nejoblíbenějších her. Pokud u vás navíc vyvolá vzpomínky z dovolené, budete si hru užívat ještě více. Kdepak se asi skrývá druhý dílek s naší oblíbenou restaurací? Zábavnou hru pro celou rodinu si snadno vyrobíte podle návodu ZDE.

     

    PŘIPRAVTE SI:

    Autor: Tesa

  • 5.

    Držáky na fotografie z FIMO krystalů

    Autor:  Staedtler/FIMO

    Krystalový design je aktuálně trendy – a tyto krásné držáky obrázků opravdu dají vyniknout vašim poznámkám, fotografiím i vizitkám. Dají se opravdu snadno vyrobit z hmoty FIMO Effect v barvách drahokamů a vypadají stejně jako skutečné krystaly! Pusťte se do díla krok za krokem s návodným videem:

    Video
    Video se připravuje ...

    Z fotografií z dovolené si můžete vyrobit nápadité předměty a dekorace. Staedtler/FIMO

    Vystavte si fotky do rámečků! Za skvělé ceny je vybírejte na našem Bazaru Blesk.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy