Chráněná krajinná oblast Beskydy je plná krásných míst. Jedním z nich je Rožnov pod Radhoštěm, který si podmaní návštěvníky přírodními krásami i kulturním dědictvím. Toto podhorské městečko je domovem tradic zakořeněných v jedinečné směsi slovanských a valašských vlivů.

Valaši byli pastevci a pocházeli z jižní části dnešního Rumunska. Ve středověku a raném novověku migrovali přes Karpaty a dostali se až na Moravu, kde zanechali nesmazatelnou stopu ve zvycích, nářečích, hudbě, odívání i v kuchyni.

Hotel jako vstupní brána do Beskyd  

Ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm se nachází na okraji lesoparku, v pěší vzdálenosti od centra města a jeho atrakcí. Slouží jako vstupní brána do Beskyd a poskytuje profesionální hotelové služby. Je tak ideální destinací pro turisty i firmy, které hledají malebné místo pro konference, jednání a další typy akcí.

"Jsme rádi, že můžeme představit tento unikátní koncept. Náš tým cíleně pracoval na vytvoření místa, které spojuje místní tradice s moderním komfortem. Jsme více než připraveni hýčkat naše hosty a pořádat nezapomenutelné akce na pozadí přírodních krás a kulturního dědictví Valašska," říká Pavel Maléř, jednatel společnosti JR Management – Hotel.

Ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm sídlí ve zrekonstruované pozdně modernistické budově a může se pochlubit bezmála devadesáti pohodlnými pokoji, restaurací s příjemnou venkovní terasou nebo útulným lobby barem. Hotel nabízí také další vybavení pro relaxační i aktivní pobyt. Patří mezi něj vnitřní i venkovní bazén, dětské hřiště, relax centrum (sauna, masáže, vodoléčba či elektroléčba) a sportovní zařízení (minigolf, tenisový kurt, kuželky, stolní tenis). V hotelu je k dispozici šest konferenčních místností, které pojmou akce až pro 350 účastníků.

Moderní design v neotřelé kombinaci s tradičními motivy

Design interiéru ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm je inspirován lidovým vzorem známým z tradičních modrotiskových látek. Je tak poctou místním uměleckým řemeslníkům, jejichž výtvory jsou vystaveny například v nedalekém Valašském muzeu v přírodě. Spojení zdejší tradice s modernistickou architekturou vytváří atmosféru, která dokonale propojuje kouzlo horské krajiny se standardy moderního resortu.

Hotel ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm otevírá ve stylu
Autor: JR Management - Hotel, s.r.o.

"V ibis Styles Rožnov pod Radhoštěm se rodiny, přátelé a páry mohou spolehnout na to, že tady najdou ideální dovolenou v horách. Zároveň nabízíme vše potřebné pro firmy, které chtějí organizovat konference, setkání a teambuildingové akce v krásně situovaném letovisku. Náš hotel je důkazem závazku značky ibis Styles poskytovat nezapomenutelný zážitek, který odráží ducha a kouzlo jeho okolí," říká Pavel Maléř.

Ibis Styles je zárukou nadstandardního komfortu i přátelské atmosféry

Kreativní design a pohodová atmosféra jsou tím, co cestovatelé najdou, když se ubytují v hotelích ibis Styles. S jedinečným designovým konceptem a sebevědomým přístupem poskytují hotely ibis Styles moderní a profesionální pohostinnost. Přátelský personál se těší na setkání s hosty a udělá vše pro to, aby si klienti užili svůj výjimečný pobyt. Páry, rodiny, sólo cestovatelé i obchodní hosté jsou srdečně vítáni ve více než 560 jedinečně navržených hotelích ibis Styles v bezmála padesáti zemích.

Značka ibis Styles je součástí Accor, přední světové hotelové skupiny, s ubytovacími zařízeními ve více než stovce zemí. Hotely ibis Styles jsou rovněž zapojeny do věrnostního programu ALL - Accor Live Limitless, který umožňuje přístup k široké škále odměn, služeb a zážitků.