Piloti, letušky a stevardi se chlubí svým životem na cestách na sociálních sítích. Jejich fotky si můžete vyhledat pod hashtagem #cabincrewlife a je o co stát! Není totiž žádným tajemstvím, že mnoho z nich si vydělává bokem v modelingu.

Mezi nejkrásnější letušky světa patří bezpochyby Victoria Tzuranova, která slouží u Aeroflotu. Milovnice jógy se na internetu chlubí svůdnými fotkami ve spodním prádle z Bali, Thajska či Izraele. Když zrovna neobsluhuje pasažéry v oblacích, přivydělává si jako moderátorka ruské televizní stanice. 

Konkurencí krásné Rusce je Australanka Georgie Nielsen ze společnosti Emirates, která má na Instagramu 35 tisíc fanoušků. Lidé zbožňují její úchvatné snímky z exotických zemích a rovněž sexy fotky letušky v bikinách.

Ani dámy si ale nemusí zoufat! Na linkách společnosti Norwegian Air mohou potkat svůdného stevarda Davida Najarra Smithe, který si přivydělává jako model. A pokud byste náhodou »pálily« po vyšších šaržích, pak pozor v Brazílii. Pilot Hudson Sá si snímky z kokpitu získal přímo legii ženských obdivovatelek. A sluší mu to samozřejmě i bez uniformy! Přesvědčit se můžete v galerii, kde naleznete i další sexy letušky, stevardy a piloty.

Fotogalerie
36 fotografií