Na portálu Sleviště.cz jsme pro vás našli ideální letní tábor pro vaše děti v Chorvatsku. Deset dní si vaše dítko bude moc užívat moře a mořského podnebí, které má neocenitelný vliv na zdraví. Kromě nových kamarádů se bude moci seznámit i se zcela jinou zemí, kulturu, přírodu i jazykem.

Užije si dobrodružné výlety na lodi, koupání v moři a podívá se do míst, která pro něj budou zcela jiná, dosud nepoznaná. A navíc – tento skvělý 10denní pobyt teď můžete na Slevišti.cz pořídit s 33% slevou jen za 5 950 korun!

Pro děti je na letním táboře v Chorvatsku připraven bohatý program
Autor: Sleviště.cz

Nechte děti rozvíjet jejich talent!

To ovšem není zdaleka všechno. Jak jsme na Slevišti.cz zjistili, každý z účastníků si bude moci zvolit zaměření celého tábora a rozvíjet tak svůj talent pro herectví, film, moderování, tanec či sport.Tábor je vhodný pro děti a mládež od 8 do 18 let. Je zajištěn vysokoškolsky vzdělanými pedagogy s praxí.
Jak uvidíte na portálu Sleviště.cz, jedná se o klidný menší chatový kemp v blízkosti městečka Fažana u krásného historického města Pula. Ubytování je zajištěno v chatkách v těsné blízkosti moře s oblázkovou pláží. Stravování je formou plné penze a vaří tu čeští kuchaři.