Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pravé české holky dobývají televizi Relax

 (Autor: Miloš Schmiedberger)
1. listopadu 2013
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Když se řeknou české holky, myslí se jimi Anife Vyskočilová a Iveta Bartošová, které v listopadu plně ovládnou vysílání televize Relax.

Anife Vyskočilová na televizi Relax připravuje zbrusu nový pořad, který bude plný ryzí české zábavy. Anife bude navštěvovat festivaly o jídle, vybrané restaurace a prostě všechna místa, z nichž číší upřímná a bujará zábava. A vy na nich rozhodně nemůžete chybět.

Anife je známá svým kuchařským uměním a zálibou v požitkářství, všechny své zkušenosti chce předat svým milovaným divákům právě v novém pořadu. Anife čistě svůj vlastní pořad bude mít úplně poprvé, televize Relax jí dala neomezenou svobodu ve své tvorbě a věří, že se jim jejich volba osvědčí.

Foto:  Miloš Schmiedberger

Anife je velice rázná a usměvavá osobnost, která rozdává úsměvy všude kolem sebe a své srdce má otevřené pro všechny. Určitou zásluhu na tom má její drsná škola života. I když je svou národností Bulharka na jejím českém srdci to určitě nic neubírá.

Anife již na večírku televize Relax, který se uskutečnil na konci září, naznačovala, že se jí tato televize velice líbí a že je za poslední dobou jedinou, s kterou by chtěla vážněji a hlouběji spolupracovat.

Foto:  Miloš Schmiedberger

Druhou českou holkou je Iveta Bartošová, která si už v životě také prošla mnohým příkořím. Po své svatbě s Josefem Rychtářem vypadá báječně, jak už dlouho ne.

Druhý zářijový týden bude natáčet další z nových dílů Krampo volovin, jako exkluzivní host zazpívá také své nové hity.

Foto:  profimedia

Podle slov štábu televize Relax, je Iveta v úžasné pohodě a na natáčení se velice těší. V dalším dílu vystoupí společně s Martinem Zounarem. Konečně jí po dlouhé době dal někdo šanci ukázat, co všechno umí. 

Krampo voloviny běží každou sobotu večer na televizi Relax po osmé hodině a patří mezi nejsledovanější pořady. Uvidíme, jakou sledovanost bude mít díl právě s Ivetou Bartošovou.