Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

V metru chtěli surfovat na eskalátorech

Surfování v metru
Surfování v metru  (Autor: www.zlatopramen.cz)
2. května 2011
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

V médiích se nedávno objevila informace o tom, že rychlost větru v tunelech pražského metra dosahuje až 30 kilometrů za hodinu. Okamžitě se našli podnikavci, kteří chtěli fyzikálního jevu využít ve svůj prospěch.

“Ve stanici metra Florenc jsme zadrželi dva muže, kteří si přímo na nástupišti pouštěli draky,” uvedl zasahující policista. Jiný výtečník si zase v prostorách stanice Můstek nainstaloval provizorní větrnou elektrárnu. Hájil se tím, že si chtěl jenom dobít mobil.

Ochranka pražského metra má na podobné incidenty vůbec v poslední době štěstí. Před několika týdny mohli cestující narazit i na skupinku mladých lidí, kteří se ve stanici metra pohybovali v plavkách, házeli si s nafukovacím míčem a dokonce se pokoušeli surfovat na eskalátoru.

Podívejte se na video, které pro svoji kampaň nakonec využil nejmenovaný výrobce piva. Ten shodou okolností v těchto dnech pořádá spotřebitelskou soutěž o surfování v Kalifornii a tisíce dalších cen. Více o pravidlech soutěže najdete zde.



simeonsimeonovic ( 2. května 2011 07:49 )

Ve stanici Flora je to taky dost dobrý, včera nám tam malá , která sama capkala málem odletěla. Copak se s tím něco nedá dělat? Je to i o nastydnutí. Kouřit nám zakazují všude, aby se nečerpalo ze zdravotní kasy na léčbu, ale že nastydneme ze silnýho větru v metru, to nikoho nezajímá. Takže sportovci, hurá na Floru, drak se tam dá pouštět taky v pohodě, na Florenci je to sice o něco lepší, ale je tam větší frekvence lidí. S.

Zobrazit celou diskusi