Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Můj sultán měl za ženu Češku! Obelhala ho, tvrdí zhrzená Miss Moskva

Autor: Darina Jíchová - 
5. září 2019
13:22

Bývalá Miss Moskva a zároveň exmanželka malajsijského sultána Muhammada V. Oksana Vojevodinová (27) dostála své hrozbě. Ruská exmodelka, která se rovněž nechvalně proslavila lascivní scénou v jedné reality show, na svém instagramu odhalila „bolestivé“ tajemství někdejšího asijského krále. Ještě než si sultán začal s Miss Moskvy, byl ženatý s Češkou, žena mu ale lhala a zatajila mu, že ještě není rozvedená, napsal deník Komsomolskaja pravda.

Vojevodinová se s malajsijským sultánem seznámila v roce 2017. Na první schůzce, jak odhalila na instagramu, netušila, že jde o tehdejšího krále Malajsie. Milenci se po necelém roce vzali, opulentní obřad proběhl v Moskvě v listopadu 2018, krátce nato se musel Muhammad V. vzdát svého trůnu, královskému paláci se jeho nová žena nelíbila. Příčilo se jim zejména její vystoupení v reality show, kde s dalším účinkujícím měla sex v přímém přenosu.

Takhle si Vojevodina užívala v reality show. Takhle si Vojevodina užívala v reality show. | Profimedia.cz
Naletěl sultán podvodnici z Česka?

Ruska kvůli svému muži konvertovala k islámu a přijala muslimské jméno Rihanna. Sultán s ní sdílel všechna svá přání i tajemství. Rozebíral s ní své předešlé vztahy. Jejich románek ukončil letos v červenci rozvod, došlo k němu jen pár měsíců poté, co Vojevodinová sultánovi porodila syna. Právníci však před soudem zpochybnili, že Muhammad V., nyní známý pod civilním jménem Faris, je biologickým otcem dítěte.

Exmodelka se všemožně snaží dostat zpátky do přízně svého manžela, rozvod odmítá. Dušuje se tím, že mu byla věrná a že dítě je jeho. Na začátku tohoto týdne pohrozila, že zveřejní sultánovo tajemství. Včera přišlo na „lámání chleba“ a Vojevodinová uvedla, že sultán v roce 2015 naletěl ženě z České republiky, se kterou se oženil. Ukázalo se ale, že žena ještě není v Česku úředně rozvedená.

Oksana na návštěvě prahy Oksana na návštěvě prahy | fb

Znáte Češku, která byla provdaná za sultána? Napište nám na redakční mail tip@blesk.cz nebo zavolejte na číslo +420 724 249 000

Ženy prý panovníka jen využívaly

„Vyprávěl mi, že ho ženy zneužívají a chtějí jen jeho peníze. Žádná mu ještě neporodila dítě. Řekl mi, že ještě nemá žádné dítě, mít potomka byl jeho největší sen,“ napsala Vojevodinová na svém instagramu. Rozepsala se mimo jiné i o sultánově exmanželce. Záhadné Češce, se kterou se měl sultán rozvést v roce 2015.

Podle oficiálních údajů byl sultán před Vojevodinovou ženatý pouze jednou, a to s Tengku Zubaidah Binti Tengku Nuruddin, která stejně jako on pochází z jednoho z malajsijských královských rodů. Bezdětné manželství skončilo po čtyřech letech v roce 2008. Ruska ale tvrdí, že se sultán oženil ještě jednou, jiné informace než její tvrzení ale o tomto sňatku neexistují. 

darafufajs ( 6. září 2019 15:10 )

Podle Vasich nazoru....,tak ja zrejme polka nejsem😂😂🤔Zahada🤔

tojevrazdanachcala ( 5. září 2019 22:17 )

Jó polky,to je téda terno. Zrovna jak všechny čúzy z ukrajiny.

tojevrazdanachcala ( 5. září 2019 22:15 )

Byla to take jedna z těch českejch č.Ubek.

Latecia1 ( 5. září 2019 18:31 )

To je jak ten Jarda Jagru. Nez aby si nasel stejne starou stejne blbou tak kouka jen po krasotinkach..kdyby vzhled a mladi mebylo jedine co hledal, mohl mit rodinu uz davno...tady je videt ze tihle jesitove jako ten podnikatel kant, tenhle turek, jagr nikdy nemuseli pouzivat hlavu, maj to tam vygumovano, bouzel priroda za blbost a povrchnost tresta

sassanka5522 ( 5. září 2019 18:03 )

povedal jej,že každej žene išlo iba o peniaze,,,a ruská modelka ich nepo­trebo­vala,­,sedláč­ka,vy­tiah­nutá z nejakej ruskej zemlianky,,jej išlo len o čistú lásku....

Zobrazit celou diskusi