Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Líbáš jako... Macron! Jejich přítel promluvil o kouzlu vztahu s Brigitte a láskyplných chvilkách

Autor: Darina Jíchová - 
24. prosince 2023
05:00

Krátce před Vánoci, 21. prosince, oslavil francouzský prezident Emmanuel Macron své 46. narozeniny. Po jeho boku přitom dál nechybí jeho partnerka (a bývalá učitelka) Brigitte Macronová, která letos v dubnu oslavila sedmdesátku. Vztah dvou lidí, které dělí přes 24 let, byl i letos předmětem zájmu médií, co však zaujalo opakovaně, jsou jejich projevy lásky. Často ji hladí po tváři či líbá, poukazuje i známý prvního páru.

Francouzský prezident Emmanuel Macron (46) má po svém boku nejen svou životní lásku v podobě své bývalé učitelky Brigitte Macronové (70), ale také tu nejupřímnější a nejdrsnější kritičku. V tisku jsou zmiňováni nejen kvůli téměř čtvrt století velkému věkovému rozdílu, ale také kvůli či díky veřejným projevům lásky, Macron se manželky často dotýká, ať už jde o letmé dotyky ruky nebo jemné polibky.

Magazín Gala upozorňuje, že nejde o nějakou mediální kampaň. S odkazem na přítele prvního páru – moderátora Bernarda Montiela, se takto chovají i v soukromí.

„Často ji láskyplně hladí po tváři,“ komentoval novinář ve sloupku časopisu Télé 2 Semaines. Na podzim se v nevídaném rozhovoru otevřela o svém vztahu i první dáma.

Mluvila o tom, proč odkládala svatbu, jedním z důvodů byly její tři děti, které mají věkově k prezidentovi mnohem blíže než ona, dalším bylo i to, že věřila, že se Macron přece jen nakonec zamiluje do někoho mladšího. Jenže její někdejší talentovaný student dostál svého slova a skutečně si na Macronovou počkal a vzal si ji.

Montiel se nechal slyšet, že Macronovi mají „i stránky“, které veřejnosti neukazují. Měl na mysli právě jejich „intimnosti“. Přestože je první pár Francie znám tím, že se veřejným projevům nákladnosti nebrání, to co, zachytí kamery, je jen zlomek toho, jak se chovají v soukromí mezi přáteli.

„Emmanuel byl tehdy náměstek generálního tajemníka kabinetu prezidenta Françoise Hollandea,“ Montiel upřesnil, že současného prezidenta a jeho manželku poznal v roce 2012. „Stali se z nás přátelé, mám je moc rád,“ dodal moderátor s tím, že byl svědkem mnoha specifik jejich vztahu. „Jednou jsem mluvil s Brigitte v kanceláři a Emmanuel procházel kolem a ona se na něj dívala tak vášnivě, jako skalní fanynky na svého idola,“ poznamenal s úsměvem.

„A Emmanuel si to užívá, láskyplně a často ji laská po tvářích. Jsou si neuvěřitelně blízcí, je to dojemné,“ navázal Montiel. Úzký vztah má moderátor hlavně s první dámou, se kterou se vídá pravidelně. „Samozřejmě jsem si musel zvyknout na dva bodyguardy, kteří nás vždy doprovázejí. Většinou se scházíme v místních malých restauracích, Brigitte národní kuchyni miluje.“ A jaké jídlo, že má Macronová nejradši? Podle Montiela telecí guláš.

Jímavá a radostná svatba

Není to zdaleka jen Montiel, kdo se zmínil tisku o romantickém vztahu Macronových. Bývalý Hollandeův poradce Gaspard Gantzer zavzpomínal pro Gala na jejich svatbu, která proběhla v roce 2007. „Byla to skutečná óda na lásku, nádherný, jímavý a radostný obřad,“ řekl ke svatbě a vyzvedl Macronův dojemný projev k manželce. „Už tehdy to byl náramný řečník,“ pochválil prezidenta.

Video  Osudová žena prezidenta Macrona: O 24 let starší manželka Brigitte  - Videohub
Video se připravuje ...

Uživatel_5713379 ( 25. prosince 2023 22:00 )

Macron se ridi heslem, vrzni ho tam babce at je stara jak chce.

Gemino Gemello ( 25. prosince 2023 03:44 )

Proč ty hvězdičky za t.e.p.l.é.h.o?

Gemino Gemello ( 25. prosince 2023 03:43 )

Líbá jí jak kyselej citron. Není v tom za mák vášně, citu, něhy. Asi jako když *** líbá ženu...

y1xcvbnm ( 24. prosince 2023 10:56 )

No asi ji vidět bez té paruky a nalíčení, není zrovna moc sexy ale on prý na žereny není , tak ji má jako takového maskota

lucie13 ( 24. prosince 2023 10:03 )

Pusa na tvář je hrozná romantika, pusu na tvář dám i sousedovi s přáním k narozeninám
Vždyť měl mít panáček milence, ale to je asi ve Francii OK.

Zobrazit celou diskusi