Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jako z pohádky: Miss Moskva porodila sultánovi syna, dostal královské jméno

Autor: Darina Jíchová, ČTK - 
25. června 2019
17:20

Bývalá Miss Moskva, modelka a hvězda reality show Oksana Vojevodinová (25), která po svatbě s malajsijským králem, sultánem Muhammad V. (49), přijala jméno Rihana Oksana Petra, se na sociálních sítích pochlubila nejen fotkami ze svatby, ale snímky novorozeného syna. Sňatek s Ruskou krále zřejmě připravil o trůn, Muhammad V. jako vůbec první malajsijský vladař letos v lednu abdikoval ještě před koncem svého pětiletého funkčního období. Otázka dlouho visela i nad tím, zda pár bude mít vytouženého potomka, potýkali se totiž s neplodností, kvůli které navštěvovali reprodukční kliniku v Německu, napsal deník The Telegraph.

Ruska ukončila spekulace o těhotenství i o rozvodu a na sociálních sítích sdílela fotky z okázalého obřadu, pár se bral hned dvakrát, jednou v Rusku a pak v Malajsii. Vojevodinová kvůli manželovi konvertovala k islámu a přijala muslimské jméno, to ale nestačilo, královnou se nikdy nestala a král se kvůli ní musel vzdát trůnu.

Oksana Vojevodinová, která se provdala za malajsijského sultána Muhammada V., jenž po jejich svatbě abdikoval, sdílela první snímky ze svatby i fotky novorozeného syna. Oksana Vojevodinová, která se provdala za malajsijského sultána Muhammada V., jenž po jejich svatbě abdikoval, sdílela první snímky ze svatby i fotky novorozeného syna. | reprofoto/instagram/rihanapetra

Těhotenství na kapačkách

Manželům se ale splnilo přání a Ruska bývalému sultánovi porodila vůbec prvního potomka, jeho předchozí manželství bylo bezdětné. „Nejtěžší a nejdůležitější období v mém životě,“ popsala Vojevodinová své těhotenství, poslední tři měsíce totiž musela strávit na nemocničním lůžku na kapačkách. Syn Tengku Ismail Leon se narodil v květnu a těší se dobrému zdraví. Vojevodinová o něm na svém intagramu píše jako o „našem malém králíčkovi“.

Na sociální síť se Vojevodinová připojila teprve na počátku června, zaplnila ji fotkami ze svatby a svého těhotenství, připojila snímky svého potomka. „Jsem šťastná, že s vámi můžu sdílet důležité momenty svého života,“ napsala v příspěvku bývalá modelka. Své statusy přidává v angličtině, ruštině i malajštině.

Vojevodinová: „Řekla jsem mu, že jsem královna Moskvy.“

Ruska rovněž odhalila tajemství, jak se vlastně s králem seznámila. „Potkali jsme se na jaře roku 2017 v Evropě. V té době jsem spolupracovala s naším společným známým, klenotníkem Jacobem Araboem. Po jedné akci jsem se k nim připojila na večeři, oslovil mě a představil se jako malajsijský král,“ popsala.

„Myslela jsem, že je to vtip, a řekla jsem mu, že jsem královna Moskvy. Strávili jsme spolu celý večer, pak jsme si vyměnili telefonní čísla a rozloučili se,“ dodala Vojevodinová. V listopadu 2018 se pár vzal, okázalý obřad se konal v moskevské koncertní hale Barvicha. Vojevodinová v jednom ze svých příspěvků vyzdvihla péči, kterou ji manžel zahrnoval během těhotenství.

Připravil ji sex v reality show o trůn?

Vojevodinová má za sebou zajímavou minulost, mimo modeling a soutěže krásy se objevovala i na televizních obrazovkách. Účastnila se jedné z ruských realitních show, kde měla sex s dalším soutěžícím v přímém přenosu. I to zřejmě byla jedna z věcí, které na ní vadily královskému paláci. Nyní s manželem a synem žije jako spořádaná muslimka v Malajsii.

V čele Malajsie na konci ledna stanul nový panovník, sultán Abdulláh (59). Země je federativní konstituční monarchií v jihovýchodní Asii. Podle unikátního systému praktikovaného od roku 1957, kdy získala nezávislost na Británii, volí jejího panovníka konference složená z devíti dědičných monarchů členských států a jejich guvernérů podle rotačního principu mezi sebou. Pravidlem je, aby se jednotliví nejvyšší představitelé střídali.

sigmae ( 26. června 2019 11:40 )

otázka je, jak dlouho ji to v té zlaté kleci bude připadat zajímkavé

gepama ( 26. června 2019 07:57 )

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

y1xcvbnm ( 25. června 2019 21:48 )

to je evidentně čistá láska, to se pozná

prycsnima ( 25. června 2019 20:43 )

Zobrazit celou diskusi