Kvůli ní už z paláce odešlo několik poddaných, ve sporu je prý i s Kate (37), manželkou prince Williama (36). Poslední kapkou ale pro královnu údajně bylo to, když Harry ještě před svatbou pronesl »památnou« větu: „Co Meghan chce, to Meghan dostane!“

Snad možná proto, aby královna ukázala, kdo je v paláci pánem, vydala nové rozhodnutí: Meghan nesmí využívat šperky z královské kolekce – a to ani ty po princezně Dianě! To Kate se žádná podobná omezení netýkají. Důvod? Je to prý otázka hierarchie, v královské rodině má totiž vyšší postavení než právě Meghan.

Co nevidět Meghan na svět přivede královské dítko. Místo toho, aby byla v klidu, dupla si i v případě porodu. Obešla totiž královnu a sestavila si vlastní porodní tým, který povede nejmenovaná lékařka. Přitom podle protokolu nemohou být královnini lékaři zcela vyloučeni.

Z původního týmu »vyšoupla« i gynekology Alana Farthinga a Guye Thorpe-Beestona, kteří platí za naprostou špičku v oboru a na svět přivedli i všechny tři děti vévodkyně Kate.

Fotogalerie
70 fotografií