„Jak by řekla Čvančarka - to si děláš p**el ? Na jednu stranu super závěr, ale pořád jsem v nervu, jak to bude dál. Kór teď," napsala jedna divačka na sociální síti a narážela na události z posledního dílu, který nečekaně skončil bez jasného rozuzlení. Jak se dál zachová Mirek v podání Filipa Blažka (45)? O tom nyní všichni spekulují. 

„To mě teda pěkně se*e, takhle ukončit tak úžasnej seriál a úplně bez dokončeného konce. Chtělo by to pokračování," ozývaly se další hlasy na facebooku. „Pěkně blbě to skončilo," vztekali se. „Zarazil mě i ten zvláštní konec!"

Zkrátka všichni by ocenili, kdyby tvůrci natočili ještě druhou řadu, v níž by se příběh všech postav nějak uzavřel. „Proč poslední díl?" nechápali diváci. „Chceme víc dílů! Prosím," žadonili a nechápali, proč byl kvalitní seriál takhle brzy utnutý. Ovšem další diskutéři jim hned oponovali, že pokračování by už nemohlo dopadnout tak dobře a je lepší méně dobrých dílů než nekonečné seriály typu Ulice či Ordinace v růžové zahradě 2.

Někdo si ale otevřený konec naopak pochvaloval a fanoušci také nezapomněli citovat některé povedené hlášky z posledního dílu. O neutuchající popularitě Černých vdov svědčí i výborná sledovanost závěru. V neděli byl seriál opět jedničkou večera, jelikož ho sledovalo 1 052 000 diváků. Druhou příčku pak obsadil Vodník na České televizi, který rovněž překonal milionovou hranici - pustilo si ho 1 020 000 lidí. Bronzovou příčku pak obsadila talentová show The Voice Česko Slovensko s »pouhými« 651 000 diváky.

VIDEO: Černé vdovy podlehnou nezkrotnému tangu! O Čvančarovou se postaral manžel

Video
Video se připravuje ...

Černé vdovy podlehnou nezkrotnému tangu! O Čvančarovou se postaral manžel! FTV Prima

Fotogalerie
42 fotografií