Oproti minulému týdnu si primácký seriál Černé vdovy polepšil téměř o 200 tisíc diváků a stal se opět nedělní jedničkou. K televizním obrazovkám přilákal 1,077 milionu diváků. Příští týden odvysílá televize Prima úplně poslední díl tohoto úspěšného seriálu. 

České televizi se s nasazenou novinkou Vodník sice sledovanost ovládnout jako v minulém týdnu nepodařilo, i tak si ale na nezájem diváků nemůže stěžovat. Trojdílnou detektivní minisérii, kde si zahrála Klára Melíšková (47), Václav Neužil (39), Lenka Krobotová (42) nebo třeba Zuzana Stivínová (45), si pro nedělní večer vybralo 1,066 milionu diváků. 

I podle reakcí diváků na sociálních sítích zasáhl Vodník do černého. „Čekala jsem, jaké to bude. A seděla jsem jako přikovaná. Úplně mě to pohltilo. Herci super, mám je ráda. Vždycky je to záruka kvality. Těším se na příště," píše jedna z divaček na oficiálním facebookovém profilu České televize. Skvěle zahrané a navíc maska Vaška Neužila jako muže v pokročilém věku, parádní," pěje chválu další z diváků.

Některým divákům se ovšem příliš nelíbí "protěžování" herců z Dejvického divadla. „Nešlo by zákon o rozhlasových a televizních poplatcích předělat tak, že by se rovnou posílaly do Dejvického divadla?" reaguje nespokojený divák na nasazení stejných herců ve Vodníkovi jako ve Zkáze Dejvického divadla, která na České televizi běží každé pondělí. 

Ve většině případů se ale diváci shodují a nový počin České televize si nemohou vynachválit! „Moc povedené! U mě to splnilo účel a fakt jsem se bála. Ti herci, taková individua. Určitě dlouho neusnu! Ale už se těším na další díl," shrnuje pocity většiny diváků jedna z divaček. 

VIDEO: Černé vdovy podlehnou nezkrotnému tangu! O Čvančarovou se postaral manžel!

Video
Video se připravuje ...

Černé vdovy podlehnou nezkrotnému tangu! O Čvančarovou se postaral manžel! FTV Prima

Fotogalerie
71 fotografií