Zdroj britského deníku The Sun uvedl, že místo luxusní porodnice v nemocnici St. Mary's zvolil královský pár místo s větším soukromím, údajně poblíž královského zámku Windsor.

Meghan zkrátka odmítá kopírovat mnohem oblíbenější vévodkyni Kate. Harry a Meghan si uvědomují, že porod může být doslova pod drobnohledem veřejnosti, ačkoli nebude jejich potomek přímým následníkem trůnu. Raději si chtějí v tomto ohledu udržet co možná největší soukromí,“ řekl zdroj.

Zároveň je podle zdroje vévodkyně ze Sussexu velmi nervózní z možných komplikací, jako je třeba nouzový císařský řez. Nechce být pod takovým mediálním tlakem, jako byla Kate, která po minulém porodu předvedla neuvěřitelný výkon, když jen pár hodin po porodu vystoupila na vysokých podpatcích z porodnice s malým princem Louisem v náručí.

A komplikace, kterých se Meghan obává, jsou skutečně na pořadu dne. První porod v sedmatřiceti letech totiž může být opravdu rizikový. Vévodkyně chce radši klid, nulovou mediální pozornost a hladký průběh porodu přirozenou cestou. Když je v sázce zdraví, jde tradice stranou.

V otázce porodu neponechává nastávající maminka nic náhodě. Stravuje se vegansky, pije ovocné šťávy, bylinné čaje bez kofeinu a věnuje se své oblíbené józe včetně cviků doporučených pro těhotné ženy. Nervozitu a strach zahání pomocí meditací. Zdá se tedy, že má pro bezproblémový a zdravý porod ty nejlepší možné výchozí podmínky.

Fotogalerie
119 fotografií