Minulý týden jí začala mateřská dovolená a už teď Meghan plánuje, jak se zase vrátí ke svému oblíbenému koníčku - práci. V minulosti se vévodkyně ze Sussexu ráda zapojovala do různých charitativních akcí a spolupracovala například s neziskovkou One Young World.

Právě tato organizace se právě teď pochlubila, že jejich říjnové fórum v Londýně se bude konat právě pod patronací novopečené matky Meghan, jinými slovy se choť prince Harryho (34) zase vrátí do práce.

Zdá se, že budoucí otec nemá s těmito svéráznými kroky své manželky žádný problém. Podle zdroje časopisu Vanity Fair má Meghan od svého oddaného manžela plnou podporu.

Dlouho očekávaný královský potomek se má narodit během dubna. Rodina drží v tajnosti pohlaví dítěte. Kromě potencionálního jména tak lidé sází jako zběsilí i na to, zda-li se narodí kluk, nebo holka. Pokud se narodí malá princezna, dostane podle sázkařů s největší pravděpodobností jméno Diana, jako uctění památky tragicky zesnulé matky prince Harryho. Sázky padají i na datum narození, není vyloučené, že se dítě narodí i na narozeniny samotné královny!

VIDEO:  Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

Fotogalerie
107 fotografií