Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tereza H. zveřejnila smutné video z návštěvy Pákistánu: Zavřená o hladu a v temné místnosti!

Autor: jel - 
25. března 2023
05:00

Tereza H. (26) strávila dlouhé čtyři roky v pákistánském vězení za údajné pašování drog. Koncem roku 2021 soud konečně přijal její odvolání a zprostil ji všech obvinění. Mladá Češka se rozhodla, že na platformě HeroHero prozradí celý svůj příběh. V posledním videopříspěvku popsala svou první návštěvu Pákistánu a nyní přidala smutné video, které natočila, když byla v zemi podruhé. Dva dny byla zavřená v temném pokoji a dlouhou dobu nedostala ani najíst.

Terezu zadrželi celníci na letišti v Láhauru 10. ledna 2018, v jejím kufru bylo údajně 9 kilogramů heroinu. Téměř o rok později byla blondýna odsouzena k 8 letům a 8 měsícům ve vězení. Proti nepravomocnému rozsudku se snažila odvolat, což se jí podařilo až v listopadu roku 2021. Tehdy soud přijal argumenty jejího právníka a Češku zprostil všech obvinění. 

Celý den bez jídla!

Zhruba rok po svém návratu do České republiky se Tereza rozhodla, že popíše, co jejímu zatčení předcházelo. Na platformě HeroHero zveřejňuje asi půlhodinová videa, na nichž popisuje detaily ze svého života. V posledním příspěvku promluvila o své první návštěvě Pákistánu, kam měla jet na jakési focení, které ale proběhlo nanejvýš podivným způsobem. Prozradila také, jak na cestu do Francie dostala podivné sošky.

Tento týden mimo pravidelný příspěvek přidala Tereza také smutné video, které natočila během své druhé návštěvy Pákistánu. Říká v něm, že je již druhý den zavřená v pokoji, kde je pouze postel a nefunkční televize. „Teď navíc vypadl proud, takže nejde ani wifi,“ vysvětluje na záběrech mladá žena. Dodává, že ani netuší, jaké je venku počasí, protože v místnosti je zabedněné okno. „Mám hlad, je půl sedmé a ještě jsem nic za celý den nejedla,“ sděluje dál s tím, že doufá, že už pro ni brzo přijdou a bude moci vyrazit ven.

Video  Tankujeme levněji! Tereza opět šokuje, měsíc soulože zadarmo! A Pavel v Polsku  - Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters
Video se připravuje ...

Lucie Nová ( 25. března 2023 12:42 )

Asi prémie ne? )))

Lucie Nová ( 25. března 2023 12:41 )

A úplně top jsou její fotky - v reálu a někde na sítích...Aneb když krása střídá nádheru ))))

Lucie Nová ( 25. března 2023 12:39 )

Dobře tak znovu ....Lehká dívka a dealerka....Měla by držet zobák a být ráda, že z toho vyvázla takto....

modrosvazak ( 25. března 2023 09:43 )

No jo, to jsou ale paradoxy. Smutné.

hahans ( 25. března 2023 09:38 )

A co nebezpečná pašeračka čekala ? Že bude nějaká VIP ? Vždyť jde o zločince, možná hloupého, naivního nebo primitivního, ale ZLOČINCE !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání