Chystáte se letos znovu do Chorvatska? Zkuste se jednou kromě koupání a slunění také podívat, jak to vypadá pod hladinou moře. Na portálu Sleviště.cz jsme pro vás našli jedinečnou nabídku: S poloviční slevou se můžete naučit pod dohledem českých profesionálů potápět až do hloubky 20 metrů!

Kurz potápění pro amatéry i děti za pár kaček!

Netradiční Chorvatsko: Za poloviční cenu můžete získat doživotně platný potápěčský průkaz
Autor: sleviste.cz
Kurz potápění na české potápěčské základně Manjana je určen naprostým začátečníkům i všem milovníkům potápění. Vyzkoušet si ho mohou i děti od deseti let. Certifikát je celosvětově a celoživotně platný, což vás kdykoli a kdekoli opravňuje k potápění ve volné vodě do hloubky 20 metrů se stlačeným vzduchem. Na Slevišti.cz tento kurz nyní pořídíte namísto 5 990 korun přesně za polovic, takže ušetříte rovných 2 995 korun. A to už stojí za úvahu.
Nu a pokud budete chtít s sebou vzít kamarády nebo rodinné příslušníky, kteří o potápěčský kurz nemají zájem, není to problém. Samotný kurz potápění není koncipován jako nějaký výcvikový tábor, nebo týdenní nepřetržité školení. Vaši přátelé se koupají kousek od vás a jsou tak vlastně pořád s vámi. Nemusíte se tak obávat, že byste neměli čas na jiné soukromé aktivity.