Vypadalo to na úžasný nový začátek, na sociálních médiích totiž Kendall zveřejňovala idylické okamžiky svého nového života a získala obrovské množství fanoušků. Na instagramu ji sleduje více než 80 tisíc lidí a na poměrně nové sociální síti TikTok má dokonce přes 236 tisíc fanoušků.

Sociální sítě mladé cestovatelky kromě ohromujících zážitků z jejího nového domova, jakými bylo například koupání slonů, plnily také fotky z cest do nejrůznějších míst. Mimo jiné navštívila Nový Zéland, Zimbabwe, Havaj, Santorini, Botswanu nebo Paříž, všechny výlety samozřejmě patřičně zdokumentovala. Její vysněný život však nečekaně překazil koronavirus! 

Pouhých pár měsíců po tom, co učinila velký krok a přestěhovala se do cizí země už je zase zpátky a protože opustila svou práci na plný úvazek nezbývalo jí, než se nastěhovat zpět k rodičům. „Ano, opravdu mi chybí můj život na Bali, ale jsem vděčná, že mám domov a milující rodinu a mám se během karantény kam vrátit,“ napsala Kendall k příspěvku na instagram a vyzvala ostatní, aby nesmutnili nad tím, že nemohou na koncerty a do restaurací a jsou vděční, že mají dostatek jídla a vody a mohou se snadno spojit s přáteli i rodinou.

Navíc se nejedná o jedineční případ, mnoho lidí se živí tím, že cestují po světě a přidávají fotografie z dovolených na sociální media. Ti všichni jsou teď bohužel na neurčito bez práce.

Fotogalerie
13 fotografií