Indiánské šípy ve stínu pyramid

Autor: CK Fischer

5* Iberotel Samaya, Egypt, Marsa Alam

Velmi populární hotel v egyptském letovisku Marsa Alam najdete přímo u pláže. Nabízí rodinné pokoje s oddělenou ložnicí, akvapark, skvělé stravování all-inclusive a také dětský klub s českými animátory. A pozor! Za jeho využití se nic neplatí. Jednoduše si ho zajistíte koupí dovolené v tomto hotelu.

„Víme, že i děti někdy potřebují od rodičů pauzu. A naopak, že i rodiče potřebují na dovolené na chvilku úplně vypnout. Proto jsme přišli s dětskými kluby, do kterých nám mohou rodiče děti svěřit a na pláži si chvíli třeba nerušeně číst,“ říká Jan Osúch z CK FISCHER.

Bledé tváře na party ostrově

Autor: CK Fischer

4* Funtazie Sirenis Seaview Country Club, Ibiza 

Dětský klub plný malých českých indiánů najdete i na pulzujícím španělském ostrově Ibiza. I v tomto oblíbeném hotelu si budou vaši potomci kromě klubových her a dovednostních soutěží užívat například akvapark.

U hotelu je nádherná písečná pláž a přímo v hotelu wellness centrum nebo posilovna.

Rudý kmen pod dohledem řeckých bohů

Autor: CK Fischer

4* Funtazie and Active Sunconnect Kolymbia Star, Rhodos

Hotel vhodný pro indiánská dobrodružství vašich potomků najdete i ve středisku Kolymbia na řeckém ostrově Rhodos. Vaše děti si zde vytvoří indiánskou čelenku, naučí se střílet z luku a vy si budete užívat řecké slunce a odpočívat.

A když budete potomkům chtít vytvořit zábavu sami, můžete je vzít na několik hodin do akvaparku, který patří k hotelu.