Pokud si chcete odpočinout opravdu v klidu a užít si přitom babí léto prozářené barvami podzimu, stačí nahlédnout na portál Sleviště.cz. V sekci Pobyty tu najdete spoustu inspirace, kam se třeba už příští víkend vydat.  Nebudete muset ani sahat hluboko do kapsy, teď mezi letní a zimní sezónou jsou tu k mání pobyty s až 70% slevou!

Chcete se podívat do některých ze světoznámých lázní a zaplatit přitom jenom zlomek ceny oproti letní sezóně? Nebo si užít vrchovatě welnes, procházek přírodou, podívat se do hor? Na Slevišti.cz jsou soustředěny všechny nabídky zlevněných pobytů.  A věřte, že vám budou oči přecházet! Je libo koupel v pivu, čokoládě, medu? Nebo dáte přednost masážím, vířivce či procházkám krásnou podzimní přírodou? To vše je na portálu Sleviště.cz k mání!

V pohádkovém slovenském městě Bojnice se teď ubytujete za polovinu ceny
Autor: Sleviště.cz

Příklad? Třídenní, popřípadě i delší pobyt v pohádkové slovenské Bojnici teď na Slevišti.cz pořídíte ani ne za polovinu. A to je v ceně také polopenze, zvolit můžete variantu s wellness balíčkem.  Do zdejších proslulých termálních koupelí je to co by kamenem dohodil, můžete také navštívit největší slovenskou ZOO nebo se můžete kochat okolní přírodou za řídítky kola…