Díky silnému finančnímu zázemí a podpoře nadnárodního turistického koncernu DER Touristik patří dnes ITS BILLA TRAVEL mezi nejrychleji rostoucí cestovní kanceláře na trhu a nabídkou kvalitní dovolené a vysokého standardu cestování si buduje silnou pozici v České republice.

Alpy nejsou jen o lyžování

Maria Alm, Salcbursko.
Autor: ITS BILLA TRAVEL

Rakousko je nejbližší alpská země. Stačí vyrazit, a nechat se rozmazlovat kvalitními službami. V lyžařských střediscích se už dávno jen nelyžuje. Máte stále více možností bavit se ve vybavených zábavních parcích nebo pod širým nebem třeba na koncertech. Nádherná alpská příroda s dobře značenými turistickými trasami je zase jako stvořená pro procházky a výlety pro všechny věkové kategorie od jara až do podzimu.

Koupání v alpských jezerech

Během léta je zde skvělé koupání v čistých alpských jezerech. Výletníci si užijí slunce obklopeni nádhernou alpskou přírodou s pohledem na vrcholky hor. Ubytování v Alpách je možné nejen v tradičních malých pensionech, ale i v hotelech nabízejících kryté bazény, wellness, sportovní možnosti a různé animační programy a organizované výlety. Rakouští ubytovatelé jsou tradičně velmi přátelští a nabízejí rodinám veškerý potřebný servis. Češi si stejně jako ostatní návštěvníci užijí pohostinství i milé chování místních. Rakouská kuchyně je velmi rozmanitá a chutná. Každý labužník si přijde na své.

Cyklisti v Salcbursku.
Autor: ITS BILLA TRAVEL

Cyklistika v krásné přírodě

Rakousko je ideální zemí na trávení aktivní dovolené. Překrásná alpská příroda je přímo předurčena být objevována ze sedla kola. Na příznivce cykloturistiky čeká rozsáhlá síť cyklostezek, většina ubytovatelů nabízí úschovny kol. Cyklotrasy vedou pohodlně podél řek a jezer nebo vybízejí k nasazení sil v kopcovité a horské krajině.

Vysokohorská silnice Grossglockner Hochalpenstrasse.
Autor: ITS BILLA TRAVEL


Zajímavé bonusy a výhody

Velká část ubytovatelů poskytuje hostům v ceně slevové regionální turistické karty s možností využít např. bezplatně místní lanovky a regionální dopravu, volné nebo zvýhodněné vstupy do různých muzeí, na koupaliště nebo možnost využít místní turistický program.