Jestliže Vás trápí zdravotní obtíže, nebo si prostě jen chcete dopřát s přítelem či rodinou zasloužený relax, Priessnitzovy lázně Vám v tomto ohledu dozajista pomohou. Každý zde díky bohaté nabídce procedur a relaxačních balíčků najde přesně to, co jeho tělo potřebuje.

Priessnitzovy lázně
Autor: Priessnitzovy lázně

V posledních letech byly zrekonstruovány hlavní lázeňské domy a hostům se rozšířila nabídka služeb. Svou jedinečnost Priessnitzovy lázně podtrhují v aplikaci moderních léčebných metod zaměřených na léčbu psychických, dýchacích, interních a dermatologických potíží.

Ideálním časem ke strávení příjemné rodinné dovolené v těchto lázních jsou také jarní prázdniny. Pro rodiče i děti je připraven bezpočet atraktivních činností. Děti si mohou užít pohádkové okruhy, promítání pohádek, lanové aktivity. Atraktivním zpříjemněním času pro ně bude možnost využití kluziště. Dále si se svými blízkými můžete užít volný čas při lyžování, výletech a při nepřízni počasí v bazénu s vířivkou či v sauně.

 

Priessnitzovy lázně
Autor: Priessnitzovy lázně

V zimních měsících je ideální zkombinovat pobyt v Jeseníkách s aktivním lyžováním, běžkováním či turistikou. V blízkosti areálu naleznete k těmto aktivitám mnoho příležitostí.

Když se vším tím sportem unavíte, není nic lepšího než pořádný relax. Ten vám umožní Balneocentrum, které se nachází přímo v areálu. Jedná se o velmi příjemné propojení tradiční Priessnitzovské vodoléčby s moderními welness a beauty službami. Součástí komplexu je i tzv. saunový svět se třemi typy saun, whirlpoolem a odpočinkovými zónami. Zážitkem pro vás nepochybně budou také koupele v tradičních dřevěných vanách dle dobových metod Vincenze Priessnitze.

Priessnitzovy lázně
Autor: Priessnitzovy lázně

Pokud potřebujete spíše duševní osvěžení a odstranit například zimní únavu nebo psychické problémy, rozhodně využijte pobyty typu Otestujte si své duševní zdraví nebo Týden pro duševní zdraví. Domů se vrátíte jako vyměnění.

Priessnitzovy lázně dosahují výrazných léčebných úspěchů při léčbě oběhového ústrojí, poruch výměny látkové a žláz s vnitřní sekrecí, duševních poruch, kožních a ženských nemocí.

Priessnitzovy lázně
Autor: Priessnitzovy lázně

 

Pro hosty hotelu jsou taktéž pravidelně připravovány taneční večery s živou hudbou, plesy, hudební festivaly, koncerty, výstavy, přednášky a mnoho dalších zábavných aktivit.

Priessnitzovy lázně
Autor: Priessnitzovy lázně

 

Výběr z unikátních léčebných metod:

- Sloupková korekční technika

Účinně řeší vadné držení těla, tlumí bolesti zad a odlehčuje kloubům.

- Computerová metoda

Speciální počítačový systém pro diagnostiku a léčbu funkčních poruch.

- Priessnitzova pololázeň dvoufázová

Tradiční Priessnitzova metoda s ověřeným účinkem na zlepšení funkce cévní soustavy a funkci vnitřních orgánů.

- Přístroje VIP LIPO LINE a VIP LINE PLUS

Rychlá, efektivní a bezbolestná metoda zaměřená na korekci postavy a řešení kosmetických problémů.

- Priessnitzova pohybová terapie

Tradiční léčebné metody se zde propojují se systémem pohybových aktivit- nordic walking a cvičení. Provádí se pod vedením terapeuta.

Video
Video se připravuje ...

Lázně Priessnitz Lázně Priessnitz

Veškeré info o lázeňských pobytech naleznete na www.priessnitz.cz