Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Influencerka toužila po dokonalém těle: Po zpackané plastice jí museli amputovat kus hýždí!

Autor: rc - 
10. dubna 2024
22:15

Po dokonalém těle toužila influencerka a bavička Yered Liconaová. Svěřila se proto do rukou plastických lékařů. Ovšem estetický zákrok nedopadl podle plánu. Výplň, kterou jí bez jejího vědomí vstříkli do hýždí, začala prosakovat a způsobila vážnou infekci. Lékaři jí museli amputovat kus hýždí!

Bavička Yered Liconaová má na instagramu pořádnou základnu fanoušků. Na sociální síti, kde vystupuje pod jménem „La Wanders Lover“, ji sledují víc než 2 miliony lidí. Rodačka z Mexika se rozhodla podstoupit několik estetických zákroků, při nichž si nechala vymodelovat i zadeček. S výsledkem zákroků byla spokojená a zdálo se, že vše šlo podle plánů.

Yered se ale rozhodla navštívit svou dceru v Kanadě a během letu u ní nastaly komplikace. „Začala jsem mít pocit, že se něco děje,“ uvedla pro britský deník Daily Mail s tím, že začala mít bolesti. Šla proto na záchod, kde si všimla, že její hýždě jsou neobvykle tvrdá. „Říkala jsem si: Co se to děje?“

Lékaři později zjistili, že polymery, které jí během estetického zákroku injekčně aplikovali do hýždí, začaly prosakovat a způsobily infekci. Yered prý však s aplikací polymerů nesouhlasila. 

„Důvěřovala jsem lékaři, že mi vyladí tělo, a bez varování mi do zadku vstříkli polymery, látku, která mi způsobila syndrom ASIA, se kterým budu muset bojovat po zbytek svého života,“ uvedla. Sydrom Asia je autoimunitní reakce na adjuvanty, což jsou látky, které se přidávají do vakcín, léků a kosmetických přípravků, aby zvýšily jejich účinnost. Pacienti mohou trpět velkými bolestmi, únavou i kognitivními problémy.

Yered musela podstoupit další zákrok, při němž jí chirurgové amputovali část hýždí. Operaci podstoupila v nejmenované nemocnici v Mexico City.

Video  Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu!  - Martin Mol
Video se připravuje ...

MADONNA ( 12. dubna 2024 23:57 )

Nooo a je to v řiti.... 🫣

Uživatel_5670035 ( 11. dubna 2024 07:25 )

Chtěla mít kulatou ***, teď nemá žádnou. Nedrážděte přírodu, umí se pomstít. Některá má pěkný zadek ale malá prsa, jiná opačně ale každý chlap si vybere to svoje. Tak holky neblbněte.

Uživatel_5413502 ( 10. dubna 2024 22:46 )

Dobře ji tak

lucie13 ( 10. dubna 2024 22:35 )

Stašný trend, ty plastiky…

Zobrazit celou diskusi