Zřejmě už je mým osudem, že věci, které si chci nechat pro sebe v soukromí, vyplavou na povrch snad dřív, než se stanou. Přiznávám, je to občas velmi nepříjemné…,“ vyjádřila se Darina k nepříjemnému incidentu. „A  stejně tak jako před dvěma lety měl jistý doktor potřebu sdílet se světem úpravu mého nosu, tak i tentokrát se našel další, který se chtěl pochlubit zákrokem, a že má u sebe „Darinku“, 715 tisíc sledujících, co na to říct…“ připomněla, že se jí to nestalo poprvé a neskrývala své rozhořčení.

„Nemám potřebu sdílet a už vůbec obhajovat své rozhodnutí, nemám vůči nikomu oznamovací povinnost, jen se to prostě stalo, je to moje věc. Moje soukromí,“ vysvětlila, že do jejího vzhledu nikomu nic není, a dala tak jasně najevo, co si myslí o lidech, kteří její vzhled komentují. „Teď je můj čas, sama pro sebe… uzdravit se, nabrat sílu a vzpamatovat se z podpásovky, kterou mi po slávě bažící doktor naservíroval…“ neskrývala zklamání z takového jednání ze strany lékaře.

Dara Rolins je velmi oblíbená zpěvačka a kromě hlasu je pro ni velmi důležitý i vzhled, což dokázala na nedávném koncertu v pražské O2 aréně, je tak pochopitelné, že bez líčení se ukazuje svým fanouškům jen velmi nerada. „A že nejsem na fotkách nebo videu pana doktora moc hezká? No, nejsem! A kdo je? Když ráno vyleze z postele, anebo když má před zákrokem vydezinfikované vlasy i celou tvář… Která žena se upravuje nebo maluje do nemocnice? Já ne! Takovou fotku nechcete ani do rodinného alba,“ rozčiluje se.

„Těším se na vás v lepších časech, zdravím a hlásím, že mám po zákroku, pacient přežil,“ dodává. Zatím to tak vypadá tak, že příště se svěří do péče někomu, kdo má nejen šikovné ruce, ale ctí i soukromí svých pacientů.

 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins už je v rodině Pavla Nedvěda! Jak ji přijaly jeho děti? Markéta Reinischová

Fotogalerie
75 fotografií