Není to tak dlouho, co si Dara Rolins s bývalým fotbalistou Pavlem Nedvědem koupili hned čtyři pozemky v přírodní rezervaci Divoká Šárka za astronomických 35 milionů korun. Nejspíš mají v plánu pozemky propojit a postavit obří sídlo. Na dvou pozemcích zatím stojí stavba, ale nikam významně nepokračuje.

To na severu Itálie, konkrétně u nádherného jezera Maggiore, se staví o sto šest. Probíhající stavbou nového luxusního domu s výhledem na vodu se zpěvačka pochlubila na sociální síti.

Rozhodli jsme se z toho důvodu, že to tak vypadá, že budeme mít vždycky dvě adresy, kde budeme doma. Já nechci stěhovat Pavla, on nechce stěhovat nás. A tím pádem je na místě kompromis, proto dvě adresy, kde se budeme cítit doma. Děti už spolu mít nebudeme, tak jsme si říkali, že si postavíme domečky a budeme fungovat na jedné i druhé adrese, možná na třetí, na čtvrté. Kdo ví, jsme světoběžníci, máme to rádi,“ prozradila v pořadu Showtime na Primě Rolins.

Dara vlastní ještě honosnou vilu v Tuchoměřicích, kterou si pořídila, ještě když žila s rapperem Rytmusem. Jenže od chvíle, kdy se dala dohromady s Pavlem Nedvědem, vila zeje prázdnotou. „Můj dům je specifický a mluví za jedno moje životní období. Je to dům, který jsem postavila s Patrikem a asi ho prodám nebo pronajmu,“ řekla nedávno Dara Blesku.

My jsme si s Pavlem od začátku říkali, že si chceme koupit a postavit svoje hnízdečko,“ dodala v Showtime Rolins, která mezi Českem a Itálií pendluje i se svou patnáctiletou dcerou Lolou.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins na MFF KV: Je to moje premiéra! Ale jsem vystudovaná herečka! Markéta Reinischová

Fotogalerie
52 fotografií