Před rokem byla Dara Rolins na festivalu pracovně, ale letos si to užila jako star. Společně s dcerou Laurou byly pozvané na červený koberec! 

Je to moje premiéra, filmová, a je to velmi zajímavé. Trošku postrádám svojí dceru, která dorazila se mnou. Vystřelila jako střela a někam se mi ztratila. Ale to nevadí, já si jí někde najdu,“ svěřila se Blesku zpěvačka, která vynesla nádhernou róbu.

Autorem této večerní toalety je Lukáš Kimlička a od začátku jsme si říkali, že černé bylo dost a já bych dneska chtěla být za mandarinku,“ prozradila se smíchem Dara, která měla objemnou sukni v oranžové barvě a třpytivý crop top pod prsa. Třešničkou na dortu byly diamantové šperky Gismondi v milionové hodnotě. 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins na MFF KV: Je to moje premiéra! Ale jsem vystudovaná herečka! Markéta Reinischová

Úplně se chvěji, kolik tenhle několikakarátový prsten stojí, a děsím se, abych ho neztratila,“ dodala Rolins, za kterou dnes do Varů přijede partner Pavel Nedvěd. 

Mám tady ještě nějaké pracovní povinnosti, a pak jedeme za rodiči Pavla, protože odsud bydlí kousek,“ usmívala se zpěvačka, která se přesně před rokem s tchyní a tchánem poprvé osobně poznala. 

Fotogalerie
73 fotografií