Jako první se letos na červeném koberci představila čekajícím fanouškům americká oscarová herečka Patricia Clarksonová (63). Ta na svůj věk zvolila odvážné šaty, když předvedla hluboký výstřih a také vysoký rozparek.

Z českých hereček jí mohla podobnými šaty konkurovat jen Jitka Schneiderová v zelené róbě od návrhářky Zuzany Kubíčkové. „Má v tom stopu i Helena Rubinstein. Budeme je dražit, veškerý výtěžek půjde do pěstounských rodin. Vyvolávací cena je 120 tisíc, je to čisté hedvábí, dá se povolit,“ prozradila Blesku rusovlasá herečka. Tak odvážný model jsme u ní dlouho neviděli, kvůli charitě do toho ale šla. Vtipně poznamenala, že pro toho správného kupce model ráda svlékne, i když tedy ne přímo na místě.

Sexy modelem překvapila i cudná herečka Jana Plodková. Tu na červeném koberci doprovázel pohublý Ivan Trojan. Pro dnešní večer zvolila modré šaty s barevným potiskem. Skládaly se z crop topu a bohaté sukně. Herečce tento model padl jako ulitý a velmi jí to slušelo.

Crop top vynesla i zpěvačka Dara Rolins (50), jež vsadila na třpytky a lesk meruňkové sukně. I když ona sama barvu přirovnávala spíše k mandarince, čímž vznikla pěkná hříčka se slovy - Darinka Mandarinka.

Odvážným modelem nezklamala slovenská modelka Andrea Verešová (43). Ta pochopitelně oblékla šaty od své dvorní návrhářky Janky Pištejové. Dlouhá saténová sukně zakryla její nohy, ruce pak Andrea zase schovala v rukávech. Zato odhalila hluboký výstřih, vosí pas a holá záda.

To, že rajcovní mohou být právě jen holá záda, předvedla také bývalá modelka a exmanželka miliardáře Marka Dospivy Eliška Dospivová (46). Ta se doslova blýskla v třpytivých stříbrných přiléhavých šatech s odhalenými zády. Při focení svého zkrášleného já se tulila ke svému doprovodu.

V neposlední řadě na červeném koberci svým odvážným modelem zaujala herečka Eliška Křenková (33). Ta vsadila na černou róbu s průhlednou látkou přes nohy. Na tom by nebylo nic zvláštního, dokud se však nepřikrčila. Ukázalo se totiž, že látka má na stranách průstřihy, a tak Křenkové z šatů vykukuje její kmínkové pozadí.

Fanoušci také netrpělivě čekali, v jakém modelu se letos blýskne Jitka Čvančarová (45). V předchozích ročnících totiž často oslnila hlubokým a bujným dekoltem. Jenže letos příznivce trochu zklamala. Vynesla sice honosnou róbu fuchsiové barvy, ale zahalila se od hlavy až k patě. Žádné erotické dusno se tedy nekonalo.

Video
Video se připravuje ...

Video ze zahájení festivalu Karlovy Vary 2023 Kateřina Štichová

Fotogalerie
99 fotografií