Rodina královny popu Madonny prožila velmi těžké chvíle. Všichni příbuzní trnuli strachy strachy a napjatě čekali, zda se zpěvaččin stav zlepší a konečně se dočkali dobrých zpráv. „Je zpátky doma a cítí se lépe,“ prozradil někdo z jejích blízkých pro People.

Příbuzní se nyní postupně sjíždějí do jejího newyorského bytu, aby jí v náročných chvílích byli co nejblíže. Ve středu zde fotografové webu Page Six zachytili jejího dospívajícího syna Davida Bandu, kterého adoptovala v roce 2006. Mladík měl na očích sluneční brýle, v uších sluchátka a žádné výrazné emoce najevo nedával. 

Za krátko ho následoval Madonnin další syn, herec Rocco Ritchie (22), jehož otcem je britský scenárista Guy Ritchie (54). Také on si tvář zakrýval brýlemi proti slunci a nesl si s sebou černou tašku. 

 

Jeden z příbuzných prozradil Daily Mailu, že celá rodina strávila několik dní v absolutní nejistotě, zda to Madonna „zvládne“. O šokujícím kolapsu mluví jako o „posledním varování“. Madonna, která se prý extrémně tvrdě připravovala pro nadcházející koncertní šňůru, má pocit „nezlomitelnosti“ – ten se ale, jako u nikoho, nezakládá na pravdě.

„Báli jsme se, že ji ztratíme. Stav byl velmi vážný, nepredikovatelný, proto jsme to drželi v naprostém utajení,“ dodal zdroj z rodiny. 

Madonnin dlouholetý manažer Guy Oseary ještě její fanoušky informoval o tom, že detaily o začátku Madonnina turné a nových termínech koncertů zveřejní hned, jak je bude vědět, zatím to tedy vypadá, že fanoušci o vystoupení legendární zpěvačky nepřijdou.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se jak vypadala Madonna od mala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

Fotogalerie
84 fotografií