Madonna byla převezena do nemocnice v sobotu ve vážném stavu, poté co ji našli v bezvědomí. Ihned musela být intubována. „Připravovali jsme se na nejhorší. Nikdo nevěděl, jak se situace vyvine,“ cituje britský Daily Mail nejmenovaného člena Madonniny rodiny, která se okamžitě sjela na místo.

Až ve středu její manažer Guy Oseary oznámil světu pravdu. Stav je tak vážný, že zpěvaččin tým musel odložit začátek severoamerického turné, které mělo odstartovat 15. července velkolepou show v kanadském Vancouveru. Bez bližších detailů uvedl, že příčinou vážného stavu a následné hospitalizace byla „závažná bakteriální infekce“. Krom informace o okamžité nutnosti přerušit veškeré pracovní aktivity s prohlášení uvedl, že její stav se lepší, nicméně přesto zůstává v lékařské péči.  

Příbuzný prozradil Daily Mailu, že celá rodina strávila několik dní v absolutní nejistotě, zda to Madonna „zvládne“. O šokujícím kolapsu mluví jako o „posledním varováním“. Madonna, která se prý extrémně tvrdě připravovala pro nadcházející koncertní šňůru, má pocit „nezlomitelnosti“.

„Báli jsme se, že ji ztratíme. Stav byl velmi vážný, nepredikovatelný, proto jsme to drželi v naprostém utajení,“ dodal zdroj z rodiny. Podle Madonnina mluvčího je zde velká pravděpodobnost "plného zotavení". 

Madonna má šest dětí – Lourders (26), Rocca (22), Davida (17), Mercy (17) a desetiletá dvojčata Stellu a Estere. Podle informací The New York Post to byla právě Lourdes, kdo po celou dobu dlel u jejího lůžka.

Zpěvačka pochází z početné rodiny – má tři sestry, Paulu, Melanii a Jennifer, a čtyři bratry Anthonyho, Martina, Christophera a Maria. Sourozenci se všichni drží v ústraní bez pozornosti médií. Anthony zemřel ve věku 66 let letos v únoru. Bojoval se závislostí na alkoholu a i přes ohromnou slávu a bohatství své sestry žil jako bezdomovec.

Video
Video se připravuje ...

Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež ji zakázal koncerty v Itálii Videohub

Fotogalerie
59 fotografií