Světová ikona hudební scény vyděsila své fanoušky, když její manažer Guy Oseary informoval širokou veřejnost, že pěnice kvůli vážné bakteriální infekci tráví už několik dní na jednotce intenzivní péče.

Podle jeho posledních slov se zpěvaččin stav sice zlepšuje, ale její turné muselo být odloženo, protože je hlavní aktérka stále v péči lékařů. Více podrobností však k jejímu zdravotnímu stavu nesdělil.

The Celebration Tour, jak se celá série koncertů nazývala, měla oslavit 40. výročí od vydání jejího přelomového singlu s názvem Holiday. Všechny koncerty se měly nést v dost experimentálním a bohémském duchu jako její předchozí turné v roce 2019-20. Ale i ty vyžadovaly od zpěvačky perfektní zdravotní kondici. Některé z těchto koncertů byly i tenkrát zrušeny kvůli zdravotním problémům, konkrétně kvůli jejímu poranění kyčlí.

Ačkoliv se Madonna před svou sedmdesátkou snaží působit jako diblík, tak je pravdou, že taková turné pro ni mohou být v jejím věku i život ohrožující. O dalším stavu slavné zpěvačky budeme informovat.

Video
Video se připravuje ...

Madonna u svého billboardu z pop-up obchůdku! Profimedia

Fotogalerie
61 fotografií