Provokovat, to Madonna umí! Zpěvačka aktuálně promuje své následující turné po Evropě s názvem The Celebration, a aby o sobě zvedla povědomí, nechala se nafotit pro francouzskou mutaci časopisu Vanity Fair.

Duo fotografů Luigi a Iango zěvačku s partou dalších lidí stylizovali do slavného obrazu Poslední večeře, který v 15. století vytvořil Leonardo da Vinci. (Aktuálně je obraz v refektáři dominikánského kláštera u milánského kostela Santa Maria delle Grazie.)

Dekadentní Ježíš

Jak asi nikoho nepřekvapí, Madonnina verze je poněkud svérázná. Sama se usadila doprostřed do pózy, kterou v originálu zastává Ježíš. Celá hostina ale působí o poznání více dekadentně.

Na dalších záběrech lezou polonazí lidé po stole, jídlo jí rukama a nakonec se zpěvačka v pompézním outfitu s křížem postaví na stůl a rukama žehná všem přítomným jako mesiáš. Ostatní k ní jen obdivně vzhlíží a natahují ruce...

Křesťané zuří

Netřeba dodávat, že řada lidí po celém světě nebyla z Madonnina kroku vůbec nadšená. Proti fotkám se vymezili hlavně křesťané, zastala se jich ale i spousta lidí jiné víry nebo těch bez vyznání. Na některé věci se podle nich zkrátka nesahá... Jak ovšem známe provokatérku Madonnu, tu to zřejmě nijak netrápí. 

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Madonna s vibrátorem a Kajínek se samopalem Zuzana Bubílková

Fotogalerie
235 fotografií