Původem německá supermodelka Heidi Klumová si se svým manželem – kytaristou ze skupiny Tokio Hotel Tomeme Kaulitzem aktuálně užívají ve slavném italském městě lásky, tedy v Benátkách. A přestože spolu už řadu let žijí a v roce 2019 si řekli své ano, pořád působí jako dva čerstvě zamilovaní puberťáci. Během procházek městem se neustále drželi za ruce a líbali se, jako kdyby snad byli v počátcích své romance.

Heidi, bývalý andílek Victoria's Secret, co úspěšně vzdoruje svému věku, vypadala v černém topu s dlouhou sukní velice elegantně, zatímco se ukrývala pod deštníkem před spalujícím italským sluncem. Jenže daleko více než svým outfitem zaujala něčím docela jiným. Každou chvíli si totiž položila ruku na své výrazně vypouklé bříško – a to přesně tím způsobem, jakým to dělají všechny nastávající matky.

Video
Video se připravuje ...

Měla Heidi Klumová spodní díl plavek - nebo ne? TikTok

A její partner? Ten se bříška své paní něžně dotýkal také, hladil jí a laskal... Nikoho nejspíš nepřekvapí, že nyní všechna média zuřivě spekulují o tom, zda se Heidi náhodou nepodařilo otěhotnět! Ona sama se totiž netají faktem, že o pátém potomkovi uvažuje. „Někdy je to ne, někdy ano. Podařilo se mi to čtyřikrát. Kojila jsem osm měsíců, pak jsem byla opět těhotná – třikrát po sobě. Čekala jsem dlouhou dobu, tak možná ano,“ uvedla v pořadu The Jennifer Hudson Show začátkem letošního roku. 

Jak se zmiňuje výše, Heidi má už čtyři děti, dceru Leni (19), jejímž otcem je italský multimilionář Flavio Briatore (73), a syny Henryho Günthera (17), Johana Rileyho (16) a dceru Lou (14), kteří pocházejí z modelčina předchozího manželství se zpěvákem Sealem (60). S Tomem však společného potomka prozatím nemá. Bylo by proto zcela přirozené, kdyby ještě skutečně došlo na pozdní těhotenství těsně před tím, než jí, jak se říká, ujede vlak...

Fotogalerie
73 fotografií