„Ready to live with less,“ tedy v překladu připravená žít s málem - tak toto moudro napsala Radka na svůj instagram. Není zcela jasné, čeho chce mít ve svém životě méně, ale podle fotky, kterou připojila, to vypadá, že přežitkem je pro ni hlavně oblečení.

Na snímku je totiž spisovatelka, autorka knih Bábovky či Kde jsi, když nejsi, poměrně spoře oděná - zdá se, že jediné, co ji kryje, jsou miniaturní spodní kalhotky, tedy tanga. Ty toho moc neschovají, a tak z Radky vidíme v podstatě i celý její zadeček.

Pány něco takového jistě potěšilo, například herec Jiří Langmajer (57) nevydržel a poslal srdíčko. Ne všichni ale byli tak nadšení.  „Já tyhle statusy nechápu! Vyfotit se polonahé, s kozama nebo zadkem venku a přidáte k tomu 'moudro'. To je tak laciné...“  rozčiloval se například někdo v diskuzi. Další zase přiznávali, že se chodí na profil hlavně bavit. 

Dokonce se našli tací, co se snažili dešifrovat větu Třeštíkové a pochopit, co tím chtěla říct a na co se odkazuje. „Tak buď chudák přišla o prachy, nebo si jde nechat zmenšit prsa,“ mudrovali a rozhodně tuto dámu nešetřili.

Někomu se ale fotka přece jen líbila, a dokonce začali v komentářích řešit, proč jsou ostatní tak kritičtí. „Udivuje mě, že u někoho na insta, kdo by podobnou fotku přidal, by byly povětšinou kladné komentáře typu wau, super apod....a u někoho je to naopak....je to krásná fotka, není vůbec vulgární, ale decentní s krásnou ženou, která si tuhle fotku může s přehledem dovolit.“

Video
Video se připravuje ...

Backstage: Radka Třeštíková pro časopis Moje psychologie Videohub

Fotogalerie
56 fotografií