Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sexy modely Karlových Varů: Kdo překonal Čvančarovou?

/
  • Krásky na loňském festivalu
    28. června 2023 ● 05:00

    Na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech se každoročně pozvané dámy předhánějí v tom, která vynese tu nejzajímavější a nejvíc sexy róbu. Loni to bylo velmi skoupé na bujné vnady, spíš letěly rafinované volné šaty, které odhalovaly víc než výstřih. 

  • 1.

    Jitka Čvančarová

    Růžový model s obřím výstřihem, kterým v roce 2017 na slavnostním zahájení dostala Jitka Čvančarová všechny přítomné do kolen, je nepřekonatelný.

    Když herečka v růžových šatech vplula na red carpet před hotelem Thermal, málem kamerám popraskaly čočky... A pánům vypadaly oči z důlků. 

    Nejdřív na koberec vešla ňadra, pak dlouho nic, pak Jitka a za ní manžel... Od té doby žádná z žen její sexappealem nabitý příchod nepřekonala. 

  • 2.

    Veronika Kašáková

    Nejvíce pozornosti na tradičním přípitku Moët na sebe strhla modelka, která vyrostla v dětském domově, Veronika Kašáková. Ta oblékla velmi odvážnou asymetrickou stříbrnou róbu značky Anamé.

    Oděv sestávající z proužků látky byl z nějakého důvodu střižen tak, že z něj snad za všech okolností vykukovala bradavka! Skoro se zdálo, že jde o záměr... Průstřih byl totiž umístěn naprosto přesně v místě, kde měla modelka prsní dvorec.

  • 3.

    Tereza Ramba

    Jako éterická víla na červený koberec před rokem vplula dvojnásobná maminka Tereza Ramba.

    Objevila se ve vzdušných šatech s obrovským výstřihem a vzhledem k tomu, že byla látka šatů průsvitná, ukázala pak herečka možná víc, než sama chtěla.  

  • 4.

    Gabriel Jiráčková

    Česká Barbie Gabriel Jiráčková je už několik let zjevením na festivalu. Na každou akci se několik hodin připravuje, aby byla dle svých slov dokonalá. 

    Před rokem se objevila na módní show zabalená do zlatého hávu. Obří košilové šaty vypadaly jak z alobalu, ale ten jen látka připomínala. 

  • 5.

    Kristýna Schicková

    Modelka Kristýna Schicková byla loni v požehnaném stavu, ale UniCredit párty si s manželem ujít nenechali. Nechala si ušít velmi výstřední model ve stylu těhotné popové královny Rihanny. 

    Proč by ženy takhle nemohly vyvalovat pupíček, každá žena v tomhle období září. Jsem v šestém měsíci a bude to chlapeček. Chtěla jsem holčičku, zkoušeli jsme všechny metody, ale je to bohužel osud. Vlastně bohudík,“ přiznala Blesku kráska.

  • 6.

    Eliška Dospivová

    Vůbec nejodvážnější model loni oblékla exmanželka miliardáře Marka Dospivy  Eliška, která skrze extravagantní outfit ukázala nejen své vypracované bříško, ale také ňadra, která byla zakryta jen malými kousky látky.

    Vypadala naprosto úžasně a všichni na ní mohli oči nechat, tím spíše, že se kráska holedbala tím, že si design šatů sama navrhla. Jenže tohle tvrzení je »krapítek« na vodě. Už při prvním pohledu na ně je jasné, že se nechala více než inspirovat legendárními šaty Mônot, které v minulosti vynesla nejedna známá celebrita.

  • 7.

    Andrea Verešová

    Půvabná modelka Andrea Verešová si je moc dobře vědoma toho, nakolik krásnou postavu má, a tak ji rozhodně nechtěla schovávat. Na UniCredit Bank party přišla v bílých šatech, které jí odhalovaly celá záda. Vidět bylo ale ještě níž. Pod šaty si tak modelka nevzala ani spodní prádlo. 

  • 8.

    Galerie

    Video
    Video se připravuje ...

    TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

    Fotogalerie
    53 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

magie: Já se těšila na krásné modely a je to opravdu nevkusné, na společenské události ukazovat těhotenské břicho nebo tělo plné bradavic , za mne jediná, která zvládla rovnováhu mezi sexy a nevkusem byla Verešová

(30. 06. 2023 18:36)

bullshit: Kdo neukáže kozzy nebo "bříško" jakoby nebyl

(28. 06. 2023 07:34)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy