Někdejší vicemiss ČR roku 2003 je dnes dvojnásobnou maminkou a spíše než na přehlídkovém mole ji zastihnete v její domácí posilovně, kde ženám pomáhá na cestě za krásným a hlavně zdravým tělem. To její je pro ni ostatně tou nejlepší vizitkou a zároveň i reklamou, jelikož se „čtyřmi křížky na krku“ vypadá naprosto dokonale. A rozhodně nevypadá na to, že dalo život synkům Radkovi (14) a Davidovi (12).

Manželka fotbalisty Radoslava Kováče (43), jenž svou hráčskou kariéru ukončil v květnu 2016, na sociální síti nyní sdílela fotky, z nichž se možná mnohým pánům zatají dech. A možná i pár dámám, ale ty se spíše zalknou závistí. Na snímcích, na nichž pózuje ve spodním prádle sportovního střihu, totiž vyniklo jak její výstavní poprsí, tak i její neskutečně ploché, vyrýsované bříško a nekonečně dlouhé nožky. 

Video
Video se připravuje ...

Modelka Klára Medková s Radkem Kováčem jenom v džínách Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Její neuvěřitelnou formu ocenila řada jejích fanoušků, co se jí ptali, „jaké to je vypadat na dvaadvacet“. Na to Kováčová pobaveně reagovala lakonickými slovy, že prý „ve čtyřiceti dobrý“. A to má rozhodně pravdu. Však ji svým lajkem ocenily i kolegyně ze světa modelingu – například Lucie Křížková (38), která tehdy získala korunku královny krásy, zatímco Klára se umístila na stříbrné, tedy druhé pozici.

Fotogalerie
49 fotografií