I když spojení tělocvikář – herečka není v českém showbyznysu úplně běžná věc, Anetě a jejímu Ondřejovi to klape už 7 let. Nevšedních věcí mají ve vztahu více, patří do nich dokonce i jejich seznámení.

Neúplný vztah

„On totiž původně začal randit s mou sestřenicí,“ prozradila o partnerovi herečka v Show Jana Krause. „Neměli spolu úplně vztah, spíš zkoušeli, jestli by z toho mohlo něco být...“ vysvětlila Aneta s tím, že oba zjistili, že jsou jen kamarádi. „Pak nás seznámila. Chtěla nás dát dohromady,“ zdůraznila Krejčíková. Povedlo se a Aneta s Ondřejem jsou od té doby oficiální pár.

Nová situace na rodinných vztazích naštěstí nic nezměnila. „Pořád se máme rády a jsme kamarádky,“ potvrdila vnadná sekretářka Květa ze seriálu Volha či Gábina Pumrová z nekonečné Ulice.

Zásnubní kotoul

Do dalších neobvyklých událostí patří i zasnoubení v roce 2017. Že Ondřej zvolil pro žádost o ruku divadelní jeviště, by nebylo zase tak nic neobvyklého.„Jenže on přiletěl kotoulem! Já to vůbec nečekala, v první chvíli jsem nevěděla, co se děje,“ smála se Aneta. „Říkala jsem si: Bude průšvih, Ondra je opilý a jde sem dělat opičáky... Nakonec z toho byla žádost o ruku, takže se u mě vystřídaly všechny možné pocity,“ přiznala Krejčíková s tím, že byla zpočátku trochu naštvaná, než pochopila, co má její milý za lubem.

Žárlí na nahé scény

Jedním z posledních hereckých počinů, ve kterých mohli diváci Anetu vidět, byl retro seriál ČT Volha. V milostných scénách s Kryštofem Hádkem (41) sundala Krejčíková dokonce i podprsenku a předvedla bujná ňadra v plné kráse. „Před nahými scénami si musím dát panáka! A to jsem přitom zapsaná jako herečka, které svlékání nevadí. Jsem sice exhibicionistka, ale ani tak to není vždycky úplně jednoduché,“ svěřila se dlouholetá hvězda seriálu Ulice. Přestože Anetu ve Volze Ondřej ještě neviděl, z nahých scén své partnerky nadšený není. „Možná by bylo lepší, kdyby to viděl. Dostává se to k němu pak přes nějaké posměšné zprávy od jeho kamarádů a kolegů,“ přiznala už dříve herečka.

Video
Video se připravuje ...

Kulový Blesk: Seriál Volha je veřejnoprávní ojetina. Všechny ženy jsou v něm »dávačky« pdc, klb, Marek

Fotogalerie
40 fotografií