Otec Vincenta, stavař Marek Navrátil, zemřel před sedmi lety náhle na mrtvici. Oba jeho synové, které měl s herečkou Veronikou Žilkovou, tak zdědili jeho dům v pražské čtvrti Přední Kopanina, pozemky a podíl ve firmě.

Nemovitost u letiště potřebovala dostavět, a tak se do toho pánové pustili. I přes původní pochyby jejich matky to dobře dopadlo. „Oni, kteří ani nevědí, za jaký konec se drží kladivo...“ tvrdila Veronika. 

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková se synem Vincentem Navrátilem na Lvech: V jakém filmu spolu hráli? Markéta Reinischová, David Turek

Vincent se velmi rád chlubí nejenom svým vysekaným tělem, ale i tím, jak žije. Domek má tři pokoje, obývací prostor a jídelna jsou spojené. Velké místnosti dominuje dřevěná podlaha, velký kuchyňský stůl s dřevěnou deskou a bílé židle. Ale ty už omrzely a Navrátil je hodlá vyměnit. Rohová sedačka je rovněž v bílé barvě, aspoň na ní nejsou vidět chlupy psa, který je rovněž bílý.  K domu patří i zahrada, malá, ale pro odpočinek, nebo práci stačí. Zahradní nábytek je z umělého ratanu a Vincent ho využívá k psaní scénářů. 

O pohledném mladíkovi se v poslední době mluví a píše jako o skvělé nezadané partii. Před několika měsíci totiž přiznal, že je čerstvě po rozchodu. Sice pak po jedné party proběhla líbačka s kolegyní Annou Kadeřávkovou, ale z toho nic není...

Fotogalerie
45 fotografií