Pánské osazenstvo u obrazovek nebylo v neděli večer zklamané, zato puritáni asi raději přepnuli na jiný program. Živočišné tornádo Aneta Krejčíková totiž v roli Květy rozjela v minisérii Volha sexuální dobrodružství s ženatým Pekárkem přímo u sebe v kanceláři na stole. Pochopitelně tím jejich milostné pletky neskončí.

Figura na ředitelství

„Když jsem to četla poprvé, smála jsem se, jaký typ role mi zase svěřili. Ale nakonec to nebyl herecký šuplíček, pár připomínek od rejži přišlo. Třeba – buď sympatičtější! Je to nejvěrnější milenka hlavního hrdiny, řidiče Pekyho, ale je to vlastně schopná žena činu,“ popsala herečka.  A taky že ano!

V druhém díle nepředvedla jen dobové spodní prádlo, ale dolů letěla i podprsenka. „S takovouhle figurou bys mohla dělat na ředitelství,“ chválí ji milenec.

V dietním režimu

Ploché břicho nicméně herečka nemá zadarmo. Aby shodila poporodní kila po dvou dětech, musela tvrdě makat. „Zhubla jsem, nežeru. Mám furt hlad, ale funguje to,“ netají se. Ačkoli své bujné poprsí, útlý pas a oblý zadeček sem tam ukáže i na svých sociálních sítích a studem před kamerou nikdy netrpěla, na place to přede všemi moc příjemné není. „Před nahýma scénama si musím dát panáka! Přitom jsem zapsaná jako herečka, které nevadí se svléknout. Jsem exhibicionistka, ale není to vždy úplně jednoduché,“ svěřila se.

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií