Mnohé herecké hvězdy, zejména ty mladší, přišly na to, že nežli stání před kamerami je pro ně daleko výhodnější věnovat se sociálním sítím a využít své popularity coby influenceři. Patří k nim i třeba Aneta Krejčíková, která je aktuálně k vidění na Nově v nekonečné Ulici a brzy i na ČT1 v seriálu Volha. I ona si vydělává placenou reklamou. Její způsob propagace menstruačních kalhotek se však zdá býti, slovy klasika, poněkud nešťastným.

Snímky jsou pořízené nejspíš na samospoušť. Jsou částečně kryté jakousi látkou a herečka se na nich kroutí do roztodivných pozic, aby se do záběru vůbec vešla. A výsledné fotky na Anetině Instagramu schytaly rozličné reakce. Někteří jásali nad její krásou a shodovali se na tom, že je „kusanec“. Obdivné srdíčko jí poslaly i některé kolegyně z herecké branže, třeba Anežka Rusevová (36), která s ní vystupuje v Ulici. Našly se však i podstatně negativnější komentáře.

Video
Video se připravuje ...

Anetu Krejčíkovou trápí chronické onemocnění pleti. Prozradila, jak s tím bojuje. videohub

„Máte tohle zapotřebí? Škaredá fotka, fakt... Prostě vystrčená zádel, hezkýho na tom není nic. Úroveň 0,“ zaznělo v jednom z komentářů, který byl podpořen řadou souhlasných „lajků“. Posuďte v naší galerii sami, zda Aneta skutečně překročila onu pomyslnou hranici, nebo je ještě pořád na hranici únosnosti. Koneckonců na fotkách neukázala vlastně nic, v mnoha svých filmových rolích byla mnohem, mnohem odvážnější...

Fotogalerie
39 fotografií