„V ulici Mezichuchelská slečna Grossová vjela do mokré zatáčky, jela ‚jako prase‘ a napálila to do rodiny v bílém volkswagenu,“ prozradil Expresu člověk, který byl této události svědkem. Při nehodě došlo kromě poničení vozů i ke zranění, podle informací očitého svědka musel Denisin spolujezdec na ošetření k lékaři.

„Můžeme potvrdit, že k této nehodě došlo, obešla se bez zranění. Jestli si účastníci vyhledali lékaře po vlastní ose, nemůžeme potvrdit,“ uvedl pro Expres policejní mluvčí Jan Rybanský.

S nepříjemným zážitkem se zřejmě Denisa svěřila své mladší sestře. „Vím, že sestra měla nehodu, ale naštěstí se nikomu nic nestalo,“ uvedla pro Expres Natálie Grossová (20).

Denisa se později k události vyjádřila na sociálních sítích a sama prvotní nepřesné informace uvedla na pravou míru. Ačkoliv nejprve se tvrdilo, že v druhém voze seděla celá rodina, Grossová uvádí, že se jednalo pouze o dvě ženy. Byly tam dvě paní. Ani jedné z nich se nic nestalo. Ani nám dvěma, mně a spolujezdci,“ vysvětlovala ve stories na instagramu.

„Všichni jsme řekli, že jsme v pořádku, že nepotřebujeme. Tak se ptali, jestli potom budeme chtít k doktorovi, odvézt na pohotovost. Všichni jsme řekli, že nepotřebujeme. Jestli si paní vyhledaly odbornou pomoc po své vlastní ose, nevím. Ale dvakrát se nás policajti ptali, dvakrát jsme řekli, že nepotřebujeme,“ doplnila.

Ohradila se také vůči tomu, že by »jela jako prase«. „Ale nezvládla jsem jízdu, chytla jsem smyk, protože byla mokrá vozovka,“ uvedla důvod autonehody.

Video
Video se připravuje ...

Sestry Denisa a Natálie Grossovy: Obě po rozchodu, jsou stále single? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
42 fotografií